Drayton ønsker gjesteforelesere velkommen til Drayton Community i 2023

Mar 17, 2023 | Diverse


Drayton ønsker gjesteforelesere velkommen til Drayton Community i 2023

I år fortsetter Drayton å hjelpe varmeingeniører, elektrikere og installatører med å holde seg oppdatert med de nyeste bransjeemnene og hotte samtalene med gratis live-ekspertpaneler på The Drayton Community Facebook-gruppe.

Drayton starter 2023-kalenderen i mars og vil ønske bransjeeksperter velkommen gjennom hele året for å diskutere emner som spenner fra lavtemperatursystemer, varmepumper og hybridsystemer, og beste praksis for å oppnå større effektivitet fra varmesystemer.

Under hver live-sesjon vil publikum kunne sende inn spørsmålene sine, som vil bli besvart av paneldeltakerne.

Clare Weller, Trade Marketing Manager hos Drayton, kommenterte: «Vi er glade for å fortsette investeringen i The Drayton Community i år med live-ekspertpanelene våre. Vi har et flott utvalg av gjesteforedragsholdere som slutter seg til oss gjennom året som vil dele sin verdifulle innsikt og kunnskap med Drayton-installatører. Det brede spekteret av temaer som planlegges vil hjelpe installatører til å videreutvikle ferdighetene sine og tilby kundene sine enda mer effektiv oppvarming.»

For å holde deg oppdatert med de siste nyhetene fra Drayton og lære mer om kommende live Facebook-økter, bli med i The Drayton Community Facebook Group herKilde