Du har gått for langt Homeplenish!

Sep 1, 2022 | Smarthus


Med noen ukers mellomrom bruker jeg omtrent 30 minutter med kjedelig Zoom-samtaletid for å late som jeg hører på møtet mens jeg blar gjennom den nye delen av smarthusenheter på Amazon. I går var jeg et par sider inne i søket mitt da ansiktet mitt lyste opp. Da jeg kort glemte at jeg var på kamera, begynte jeg å le som en hyene og bla febrilsk gjennom produktbeskrivelsen for å se hvordan Homeplenish planla å forandre livet mitt med denne smarte toalettpapirspindelen (hint: det vil det ikke). Da måtte jeg selvfølgelig forklare meg for kollegene mine, men heldigvis elsker alle en god toalettpapirlatter i en verden etter 2020, og kanskje en av dem ble et potensielt salg for Homeplenish.

Homeplenish smarte toalettpapirspindel selges i en to-pakning for omtrent $24, som er omtrent 2-4 ganger hva du betaler for en ikke-smart toalettpapirspindel på Amazon, og omtrent 24 ganger hva du betaler i dollarbutikken . Det er en WiFi-enhet, så heldigvis trenger du ikke en dedikert TP-hub (selv om å se på et partnerskap med TP-Link er noe jeg håper har skjedd for begge parter). Homeplenish hevder at den vil passe med de fleste TP-holdere, og fungerer med alle typer toalettpapir. Enheten fungerer også med Alexa hvor den kan settes til å varsle deg når du begynner å gå tom, eller kan bestille toalettpapir automatisk. Den sporer også forsyningene dine, og har en dedikert app … for toalettpapiret ditt. Batterier er inkludert.

Nå er jeg en mann som elsker det smarte hjemmet sitt, og jeg liker også å bruke husholdningsdata til å forutsi fremtidige kjøp, men jeg har aldri noen gang tenkt “Jeg trenger en enhet for å spore bæsjvanene våre ved kilden!” Jeg har heller aldri tenkt på at det jeg virkelig trenger ut av Alexa er muligheten til å spore husholdningsstiftene mine, som er en av mange grunner til at jeg aldri engang har vurdert å eie en av disse Dash-hyllene. Jeg kan ta veldig feil, og det kan være et marked for dette, men dette føles som om det er et skritt for langt.

Det er for øyeblikket syv anmeldelser av produktet, noe som gir det totalt 3,4 stjerner av 5. Av personene som har kommentert, ser det ut til at én liker det nok til å gi det fem stjerner, mens de to andre ga det én stjerne. Av disse to er bare den ene en bekreftet kjøper og den andre skrev bare en enkelt personlig erfaringssetning. Femstjerners-fyren liker det nok til at han følte behov for å ta tak i den ikke-verifiserte en-stjernes anmeldelsen. Det er dedikasjon til TP-sporingsproduktet ditt.

Når det gjelder meg, ser jeg aldri for meg å kjøpe en enhet som sporer bruk av toalettpapir eller noe annet inventar i huset mitt. Kjøleskapet mitt gjør allerede en forferdelig jobb med dette, og jeg tror bare ikke det er et marked for det i noen hjemmekapasitet. Hvis Homeplenish ønsker å pivotere inn i en morsommere versjon av dette, vil jeg gjerne fortelle dem om planene mine for en TP-dispenser med Demolition Man-tema med tre skjell på toppen som bare deler ut toalettpapir hvis du forbanner det mens det «finer» deg for brudd på den verbale moralkodeksen.

Innlegget You’ve Gone Too Far Homeplenish! dukket først opp på Smart Home Reviewer.Her er kilden til saken

Android 2023.3: Flere servere og Windows 11-app

Android 2023.3: Flere servere og Windows 11-app

Den er endelig her, en av de vanligste funksjonsforespørslene for Home Assistant Android Companion-appen: du kan nå konfigurere flere Home Assistant-servere. Appen kan sende sensoroppdateringer til alle servere og enkelt blande og matche widgets, fliser og...

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...