Du kan kjøpe en kinesisk elektrisk sementblanderbil

Dec 10, 2022 | Elbil og elbil ladere


Laggards pass på: ingen transportindustri er trygg mot elektrifisering. Det kommer til å dra deg, sparkende og skrikende om nødvendig, inn i fremtiden. Det er sant enten vi snakker om fly, tog eller biler, eller til og med sementblandere. Og ikke bare er elektriske sementblandere en ting nå, men du kan bestille en rett fra Kina. Lær alt om det i denne ukens utgave av Ukens Awesomely Weird Alibaba Electric Vehicle.

Dette er ikke en hvilken som helst gammel sementblander. Dette er en elektrisk sementblander.

Det betyr at i stedet for å gå på tomgang på gaten mens du spyr ut dieseldamp og kreftfremkallende stoffer i luften, er det eneste dritten denne tingen vil etterlate seg, biter av tørket betong på veibanen.

Lastebilen på 12 800 kg (28 000 lb) er et beist drevet av en 250 kW elektrisk motor med en toppeffekt på 360 kW (483 hk).

I motsetning til elektriske sportsbiler som bruker så mye kraft for å komme raskt i gang, bruker denne delen av stål og stein den til å tømme under all den vekten.

sementblander elektrisk lastebil

En 9-trinns automatisk girkasse hjelper til med å trekke hver eneste bit av dreiemomentet ut av den elektriske motoren, og et massivt 350 kWh LiFePO4-batteri holder deg i gang til den siste delen av sementen er … vel, uansett hvor den skal være.

Lastebilen støtter også DC hurtiglading, noe som betyr at du også kan bruke den til bilturer!

Tumleren bak rommer opptil 12 kubikkmeter våt sement (det er 3170 liter for amerikanerne i rommet), noe som absolutt burde være nok til å gjøre om oppkjørselen din. Selv om det koster 98 000 USD, er jeg ikke sikker på at det er økonomisk fornuftig å investere i din egen elektriske sementblander for jobber rundt i huset.

Men bare fordi det ikke gir mening, betyr det ikke at du ikke bør bli fristet til å hente sementsnurren!

elektrisk sementblander

Nå kan du spørre deg selv “hva trenger jeg en elektrisk sementblander til?”, som er et rettferdig spørsmål.

Men jeg vil imøtegå med å foreslå at du i stedet bør tenke på alle de nye tingene du kan gjøre med den!

Lei av de ungdommene som flyr nedover boliggaten din i sine lurte hot rods? Legg ned noen strategisk plasserte, gamle fartshumper.

Din lokale veimyndighet bruker for lang tid på å lappe de grytene? Dropp i din egen sement!

Naboens tenåring fortsetter å rygge inn i postkassen din? Se hvem som har fått en ny vegg rundt postkassen sin!

Å ha din egen sementblander ser ut til å løse flere problemer enn det skaper. Og siden den er elektrisk, trenger du ikke engang å føle deg dårlig med alle de skadelige utslippene. Kanskje du til og med kan få $7500 tilbake på skatten. Jeg vet ikke hvordan de føderale skattefradragene fungerer for elbiler bestilt online fra Kina, men når det er en vilje, er det en måte!

Det eneste vanskelige problemet jeg kan forutse er parkering. HOA kan rynke på nesen over at du holder en gigantisk sementblander i oppkjørselen din. Men kanskje når HOA-presidenten plutselig har en betongstokk over sin egen innkjørsel, vil han få større problemer å håndtere!

Nå sier jeg ikke at du skal bli en sementblande vaktmann her. Men jeg er Når jeg sier i ethvert argument at setter sementblander mot en annen side uten sementblander, vet jeg hvem jeg ville satset på.

FTC: Vi bruker inntektstjenende auto affiliate-lenker. Mer.Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...