ECA lanserer Leading the Charge-serien

Sep 27, 2022 | Diverse


ECA lanserer Leading the Charge-serien

ECA har lansert Leading the Charge, en digital serie produsert av Content with Purpose (CWP), som utforsker den elektrotekniske sektorens sentrale rolle i å realisere Storbritannias netto null-ambisjoner.

Serien med filmer, podcaster og artikler fremhever noen av de kraftigste nett-null-historiene fra hele sektoren, med støtte og innspill fra tungvektere i industrien, inkludert National Grid, Western Power, Megger, Actemium, Imtech og mange flere.

Bransjeledere inkludert ECA-sjef Steve Bratt, BSRIA-sjef Julia Evans, Electrical Safety First-sjef Lesley Rudd og mange andre deler sin innsikt og råd til elektrotekniske fagfolk som ønsker å gripe mulighetene som overgangen til renere, mer bærekraftig elektrisitet gir.

Elektrotekniske fagfolk skaper en renere verden, dekarboniserer det britiske energinettverket, elektrifiserer varme og transport, utvikler smarte bygninger og forbedrer energieffektiviteten. Arbeidet til elektrotekniske installatører vil være avgjørende for å sikre at denne overgangen skjer; med EV-infrastruktur, smarte nett og fornybar energi, blant andre nye teknologier, representerer en enorm mulighet for sektoren.

Men presserende fremskritt er nødvendig for å holde tritt med endringstakten som er nødvendig for en trygg og effektiv overgang til en elektrifisert fremtid, inkludert fremskritt innen innovasjon, bedre tverrfaglig arbeid, rekruttering av fremtidens arbeidsstyrke og oppkvalifisering.

Med intervjuer, podcaster, filmer, artikler og en lang dokumentar, vil ‘Leading the Charge’ kaste lys over det elektrotekniske samfunnet og fortelle historiene til organisasjonene og fagfolkene som driver overgangen til null.

Den digitale serien vil utforske fremgang innen områder som fornybar energi, energilagring, ettermontering, automasjon, elektrisk sikkerhet, politikk og opplæring. Det gir en plattform for utveksling av ideer og beste praksis, samtidig som den øker bevisstheten og inspirerer neste generasjon.

Fra 22. september 2022 kan ‘Leading the Charge’-filmer og annet materiale bli funnet på https://leadingthecharge.eca.co.uk/med nytt innhold publisert på sosiale medier hver uke, de neste tre månedene.

Steve Bratt, konsernsjef i ECA, sa:

– Effektene av klimakrisen merkes i alle deler av samfunnet. Den elektrotekniske og tekniske tjenesteindustrien er uten tvil den best plasserte for å installere elbilladere, koble til fornybare energikilder, oppgradere nettet og levere teknologien som vil gjøre et lavkarbon, fossilt drivstofffritt samfunn ikke bare mulig, men et mer levedyktig alternativ til dagens status quo.

“Vi håper denne serien med filmer, podcaster og artikler, som samler bransjens flinkeste hoder og mest innflytelsesrike aktører, vil hjelpe elektrotekniske fagfolk til å innse omfanget av innvirkningen de kan ha på planetens fremtid hvis de oppgraderer og griper mulighetene som ligger foran oss. .”

Max Smith, administrerende direktør, CWP, sa:

«Etter måneder med forskning, planlegging og produksjon (inkludert nesten 40 dager med filming), er det klart for meg og teamet mitt at vi har den rette ekspertisen, ambisjonen og teknologiene på tvers av det elektrotekniske yrket for å levere på null, men vi skal å trenge flere folk med riktig kompetanse, mer samarbeid og mer hastverk hvis vi skal levere i tide. Kommunikasjon vil være nøkkelen, og vi håper Leading the Charge vil gi et positivt og virkningsfullt bidrag til denne felles utfordringen vi alle står overfor.»

Se traileren til Leading the Charge herKilde