Egret X og Egret Pro Tuning lansert – Kjør nå e-scooteren fortere enn 20 km/t – E-Scooterblogg

Mar 19, 2023 | Elbil og elbil ladere


Med Mountain Tuning Controller for Egret X og Pro dukker det nå opp en tuning-kontroller som fjerner 20 km/t-grensen på de nye Egret-scooterne.

Endelig er det en løsning for den nye generasjonen Egret e-scootere for å fjerne fartsgrensen på 20 km/t. Dessverre har det bare blitt en tuning-kontroller så langt. Fire forskjellige kontrollere (Egret X og Pro) låser opp de nye e-scootermodellene fra Egret og akselererer dem opp til et angivelig maksimum på 35 km/t. Kontrollerne vises i følgende fire versjoner, avhengig av serienumrene (fordi kabellengden er endret her) og Egret-modellen (Egret X og Pro):

For Egret X: En gang som E2-kontroller (opp til serienummer 082699) og som E1-kontroller (fra serienummer 082700).

For Egret Pro: En gang som E4-kontroller (opp til serienummer 073850) og som E3-kontroller (fra serienummer 073851).

Dessverre er ikke kontrolleren like komfortabel som den tidligere utgitte Scooterboost (German Maneuver), men kanskje det kommer en løsning fra Scooterboost-teamet igjen. Dessverre er ikke installasjonen av den nye tuningen veldig enkel, og heller ikke demonteringen av e-scooteren.

Maksimal hastighet avhenger forøvrig av flere faktorer, f.eks. B. fra batterispenningen, førerens vekt, utetemperatur, lufttrykk eller kjørestil, og reduseres noen ganger betydelig ettersom ladetilstanden avtar.

På samme måte kan kontrolleren ikke justeres etter installasjon, for eksempel MTC-innstillingskontrolleren for ePowerFun.

Før eller siden vil dette trolig tiltrekke seg Scooterboost-teamet, som allerede er kjent med Egret-scootere. Scooterboost er også det desidert beste e-scooter-tuningproduktet på markedet.

Mountain Tuning Controller kan nå bestilles eksklusivt i de forskjellige versjonene her i EBikeTuningShop.

Tips: Kjøp Egret Pro eller Egret X fra Egret.

8Se her