ElectricalDirect legger til flere bulkkjøpsprodukter til sparetilbudet sitt

Jan 16, 2023 | Diverse


ElectricalDirect legger til flere bulkkjøpsprodukter til sparetilbudet sitt

Den ledende spesialistforhandleren ElectricalDirect er forpliktet til å hjelpe kundene med å spare penger, og har som sådan lagt til flere produkter til sitt populære tilbud om bulkkjøp. Med over 5 000 produkter inkludert på tvers av utvalget på over 12 000 produkter, kan kundene nyte besparelser på utvalgte varer ved kjøp på nettet eller via forhandlerens prisbelønte kundeservicesenter.

Kunder som surfer på nettforhandlerens nettsted eller katalog kan enkelt identifisere hvor man kan spare takket være et tydelig “bulkkjøp”-symbol som er tildelt alle produktene. I tillegg er utvalgte produkter oppført på nettet med klare bulkkjøpspriser, slik at kunder raskt kan forstå hvor mye de vil spare for hvert produkt når de bestiller større kvanta.

Katrina Adamczyk, leder for kategoriledelse og merchandising hos ElectricalDirect, sa: «Som en del av vårt merkevareløfte «Trusted to Deliver», bruker vi kjøpekraften vår til å sikre at et bredt spekter av høykvalitetsprodukter alltid er fylt med de beste kostnadsbesparelsene og verdifordelene videreført til kundene våre uansett hvor mulig. Med flere tilgjengelige bulkkjøpsrabatter kan våre handelskunder spare på et stort utvalg produkter for å holde kostnadene nede, og nyte trygghet med kvalitetsgarantier på alle kjøp, i tillegg til vårt løfte om gratis retur.»

Spesialforhandler på nett, ElectricalDirect har over 12 000 produkter på lager, inkludert alt fra første reparasjon til siste finpuss, alt fra topphandelsmerker som MK, Integral LED og Wiska.

Profesjonelle elektrikere og entreprenører kan velge fra en rekke fleksible leveringsalternativer for å møte behovene til deres travle tidsplaner, inkludert gratis levering neste dag på bestillinger over £45 eks mva., levering samme dag til postnumre i utvalgte områder i London og Øst-England , samt klikk og samle fra 6500 hentepoeng over hele Storbritannia.

For å finne ut mer om ElectricalDirect, klikk herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...