Elon Musk besøker Monterrey, Nuevo León, Mexico og chatter med tjenestemenn

Oct 24, 2022 | Elbil og elbil ladere


Tesla-sjef Elon Musk tok en tur til Nuevo León, Mexico, denne helgen, hvor han ble sett i samtale med en statstjenestemann og kona til guvernør Samuel García Sepulveda, Mariana Rodríguez. Det har vært rapporter om tjenestemenn som ønsker at Elon Musk skal investere i Nuevo León, samt rapporter om tjenestemenn som besøker Giga, Texas, i april.

På bilder delt av lokale medier Reforma og El Mañana, Elon Musk blir sett i samtale med underministeren for investeringer i økonomidepartementet, Emmanuel Loo, og med Rodríguez. Det fortalte en annen kilde Reforma at Garcia vil at Elon Musk skal investere i Nuevo León.

Kreditt: Fotokreditt: EL NORTE

I juni fikk Tesla sin egen eksklusive bane ved grenseovergangen mellom USA og Mexico i Nuevo León, som grenser ti mil til USA. Ivan Rivas, økonomiministeren i Nuevo León, fortalte Bloomberg at det var et enkelt insentiv.

“Det vi ønsker er en kryssing som er mye mer fremskyndet og effektiv. Og kanskje vil det være en bane for andre selskaper i fremtiden som det er for Tesla, sa Rivas.

Regionen er også hjemsted for flere Tesla-leverandører. Disse inkluderer taiwanske selskaper EnFlex Corp. og Quanta Computer. Tysklands tyske ZF Friedrichshafen AG og APG, samt det franske firmaet Faurecia SE, er også i Nuevo León, som er kjent for å støtte virksomheter og forretningsvekst.

I april 2022 besøkte García Sepulveda Giga, Texas, ifølge visesekretæren. «I april i år foretok García Sepulveda en jobbtur i delstaten Texas og besøkte Tesla-fabrikken i Austin. Han sa at det var for å godkjenne avtalen for elbilprodusenten om å eksportere sine kjøretøyer og produkter gjennom Colombia Bridge, sa Loo.

“Vi kom for å støtte denne avtalen om at all montering, produkter og all eksport av biler laget i California og Texas (av Tesla) vil krysse Colombia Bridge,” sa guvernøren.

Mens han var i Giga, Texas, ble García Sepulveda ledsaget av miljøministeren Alfonso Martínez og ministeren for regional og landbruksutvikling, Marco Gonzalez. Tjenestemennene besøkte den 10 millioner kvadratmeter store fabrikken for å lære om de forskjellige prosessene til anlegget.

“I dag kom vi for å vise dem Interserrana-motorveien, Periferico, Gloria-Colombia-motorveien, nord-motorveien, og moderniseringen av det som kommer til å bli havnen (Colombia), det viktigste tollkontoret i Mexico,” sa Garcia Sepulveda.

Avsløring: Johnna er en $TSLA-aksjonær og tror på Teslas oppdrag.

Din tilbakemelding er viktig. Hvis du har kommentarer eller bekymringer eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1.

Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Du kan også følge Teslarati på LinkedIn, Twitter, Instagramog Facebook.

Elon Musk besøker Monterrey, Nuevo León, Mexico og chatter med tjenestemenn


Se Kilden