Elon Musk hyller Twitter-teamet på grunn av nedgang i hatefulle ytringer

Nov 26, 2022 | Elbil og elbil ladere


Det ser ut til at hatefulle ytringer på Twitter legger seg noe. Dette var ifølge Teslas administrerende direktør og nye Twitter-eier Elon Musk, som nylig bemerket at hatefulle ytringer har gått ned på Twitter fra nivåene før spikes.

Musk gjorde det også et poeng å gi kreditt til Twitters team for prestasjonen. «Inntrykk av hatefulle ytringer er redusert med 1/3 fra nivåene før spikes. Gratulerer til Twitter-teamet!” Musk skrev.

Senere innlegg fra Tesla-sjefen ga litt mer innsikt om Twitter og dens hatytringer. For det første antydet Musk at en økning i bruk av hatytringer i stor grad var forårsaket av omtrent 1500 kontoer. Han bemerket også at å redusere det maksimale antallet tweets sendt per dag var nyttig for å dempe hatytringer.

Andre detaljer om Twitters kamp mot hatefulle ytringer ble nevnt av Musk i andre innlegg. På spørsmål fra en Twitter-bruker om det sosiale medieselskapets “hatprat”-beregning var en måling av hvor ofte rasebeskjeftigelser eller visse bigotte fraser ble brukt, svarte Musk at dette faktisk var tilfelle.

Dessuten bemerket Musk at han personlig var ganske overrasket over listen over hatefulle ytringer på den sosiale medieplattformen. “Ja, dette er umm … dårlige ord. Jeg leste gjennom listen forrige uke og må si at jeg lærte et par ting!» Musk skrevlegger til en rødt ansikts-emoji.

Musks turbulente overtakelse av Twitter og de påfølgende permitteringene som ble implementert i det sosiale medieselskapet har utløst bekymringer for at hatefulle ytringer ville være verre med Tesla-sjefen ved roret. Hvis Musks nylige innlegg er noen indikasjon, ser det imidlertid ut til at hatytringer kan avta snart.

Ifølge nylige rapporter ser det ut til at Twitter har stoppet oppsigelsene og går nå over til en ansettelsesrampe. Bortsett fra dette, vurderer Musk angivelig også etableringen av et annet Twitter-hovedkvarter i Texas, som allerede er vert for hans andre selskaper som Tesla, SpaceX og The Boring Company.

Ikke nøl med å kontakte oss med nyhetstips. Bare send en melding til [email protected] å gi oss en heads up.

Elon Musk hyller Twitter-teamet på grunn av nedgang i hatefulle ytringer


Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...