Elon Musk kunngjør relansering av Twitter Blue Verification

Nov 16, 2022 | Elbil og elbil ladere


Elon Musk annonserte datoen av relanseringen av Twitters Blue Verification-abonnement; 29. november 2022, en dag før Neuralinks show-and-tell-arrangement. Han sa også at den nye utgivelsen vil føre til at enhver verifisert bruker som endrer navn mister verifiseringen sin til Twitter kan bekrefte at kontoen oppfyller vilkårene for bruk.

Dette var et svar på Alice Vaughn, skaperen av Offensive Crayons. Vaughn endret Twitter-navnet sitt til Spicy Chicken Sandwich og har ikke klart å endre det tilbake. Vaughn er ikke alene med dette problemet, siden noen kontoer har endret navn og ikke har vært i stand til å endre dem tilbake.

Twitter har deaktivert registreringer for Blue Verification-tjenesten etter masseetterligninger og misbruk av tjenesten. Noen skøyere hadde det gøy, og noen gjorde skade på selskaper som Eli Lilly, et farmasøytisk selskap som lager insulin. Lilly har trukket annonser fra Twitter, og to anonyme ansatte fortalte det Washington Post at selskapet beordret stans av alle sine Twitter-annonsekampanjer.

Tesla var også et av selskapene som ble etterlignet, og dets etterligner, Connor Musarra, delte hvordan han etterlignet Tesla og la til at han ønsket å opprette en annen konto, «kanskje for SpaceX», men var ikke i stand til det på grunn av at Twitter deaktiverte nye Blue Verified-registreringer.

På spørsmål av @NicheGamer hvis eldre hakemerker for ikke-bedrifts- og myndighetspersoner forsvant, svarte Elon Musk at alle ubetalte gamle blå hakemerker ville bli fjernet i løpet av noen måneder.

Avsløring: Johnna er en $TSLA-aksjonær og tror på Teslas oppdrag.

Din tilbakemelding er velkommen. Hvis du har kommentarer eller bekymringer eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1.

Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Du kan også følge Teslarati på LinkedIn, Twitter, Instagramog Facebook.

Elon Musk kunngjør relansering av Twitter Blue Verification


Se Kilden

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge En ærlig titt på sikkerhet for elektriske kjøretøy Neste generasjon kjøretøy ser ut til å bli elektrisk. Disse bilene er bedre for miljøet, men er de tryggere for sjåføren eller andre? Det er noen misoppfatninger om...