Elon Musk roper ut Twitter for manglende innsats for å fjerne roboter

Sep 7, 2022 | Elbil og elbil ladere


Elon Musk ropte ut Twitter for det sosiale nettverkets manglende innsats for å fjerne roboter og spam-kontoer i dag. Hans svar var til The Future Funds’ Gary Black som sa at Elon Musk burde være veldig forsiktig med å ikke respektere Twitters råd.

«Dommer McCormick er en no-nonsense dommer med en gave til ond prosa. Hun vil rive Elon fra hverandre hvis han viser manglende respekt for retten. Se fredagens avgjørelse om David Sacks stevninger», skrev Black på Twitter. Elon Musk rådet Black til å lese selve kjennelsen og påpekte at han ikke hadde noe med David Sacks’ svar å gjøre.

Elon la til at alle potensielle vitner har vært det rådes til å yte fullt samarbeid med retten. Så ropte han ut Twitter for å prioritere å sende ut stevninger fremfor å fjerne roboter og spam-kontoer.

“Hvis Twitter brukte like mye innsats i fjerning av bot/spam som de gjør i stevninger, ville vi ikke hatt dette problemet i utgangspunktet!”

Du kan husk den tråden Elon Musk postet på Twitter i går med sin mening om det nye Ringenes Herre serie. Det som ble tilfeldig oversett av mange som rapporterte om emnet, var nok et skjermbilde av roboter som spammer Elons svar på Twitter.

Dette er ikke første gang roboter og svindelkontoer (mest sannsynlig også roboter) har plaget Tesla-sjefens personlige Twitter-konto. Verifiserte kontoer har til og med blitt hacket. Jeg delte Andrea Stroppas historie da han mistet Twitter-verifiseringen da han tok grep for å beskytte kontoen sin mot hackede verifiserte Twitter-kontoer. Andrea endret brukernavnet sitt, noe som er et stort nei-nei for Twitters verifiserte brukere.

En annen bekreftet konto endret brukernavnet og mistet bekreftelsesstatusen. Du husker kanskje at Tesla Kina ble verifisert på Twitter. Tesla Kina endret brukernavnet til Tesla Asia og mistet verifiseringsstatusen.

Twitter er veldig strenge når det gjelder verifiserte kontoer, men ser ut til å være ganske mild når hackede verifiserte kontoer endrer navn og målretter mot personer som bruker plattformen. Elon Musk, etter min mening, hadde rett i å rope Twitter fremfor å prioritere å saksøke ham og sende ut stevninger fremfor å løse problemene som oppmuntret Elon til å trekke seg fra avtalen.

Mitt spørsmål til Twitter: er robotene og spamkontoen din virkelig verdt å beskytte?

Din tilbakemelding er viktig. Hvis du har kommentarer, bekymringer, eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1

Elon Musk roper ut Twitter for manglende innsats for å fjerne roboter


Se Kilden