Elon Musk var nettopp direkte på Twitter Spaces og snakket om Tesla: 5 viktige takeaways

Dec 23, 2022 | Elbil og elbil ladere


Elon Musk ble nylig med på en Twitter Spaces-tale som dekket Tesla på torsdag og snakket om flere emner som litiumraffineringsfabrikken i Corpus Christi, Texas, lavkonjunkturen, målet hans om å ikke selge flere Tesla-aksjer på ytterligere 18-24 måneder, og mer . The Spaces ble arrangert av @StockMKTNewz, @WholeMarsBlog og @StockTalkWeekly.

Selv om du kan gå tilbake og lytte til opptaket, ga Elon Musk mye detaljert informasjon og forsikret Tesla-aksjonærene om at han ikke var det, han er fortsatt i Tesla. Her er fem viktige takeaways fra live Twitter Spaces.

1. Elon Musk er ikke MIA i Tesla.

Flere aksjonærer har vært bekymret for at Elon Musks fokus på Twitter har tatt ham bort fra Tesla. Elon Musk fortalte Ross Gerber at han ikke har gått glipp av et eneste viktig Tesla-møte.

«Jeg var tilbake i Austin sist uke. Det er bokstavelig talt ikke et eneste viktig Tesla-møte jeg har gått glipp av hele tiden. Jeg er ikke MIA.”

Han fortalte også Gerber at han ikke har anlegg for å selge flere Tesla-aksjer før rundt 2025.

«Jeg selger ingen aksjer før om 18-24 måneder. Ikke før rundt 2025. Jeg trengte å selge. Jeg selger ikke aksjer før trolig om to år… Jeg er litt paranoid etter å ha gått gjennom to lavkonjunkturer.»

2. Tesla vil klare enhver økonomisk storm.

Når det gjelder eventuelle kommende økonomiske problemer, sa Elon Musk at han trodde Tesla ville klare det bedre enn noe selskap.

“Jeg tror Tesla vil klare en kommende økonomisk storm bedre enn noe selskap. Med mindre selskapet lager brød.»

“Hvis du er et skip i stormen, selv om du har et flott skip, kommer du fortsatt til å bli truffet. Det er ventetid i forsyningskjeden.”

3. Teslas litiumraffineri.

I november begynte Tesla å forhandle om et litiumraffineri av batterikvalitet i Texas og diskuterte detaljer om det planlagte anlegget på 365 millioner dollar med Nueces County-kommissærer. Elon Musk snakket kort om raffineriet under Twitter Spaces.

“Tesla bygger et litiumraffineri i Texas for å avlaste chokepunktet for litiumraffinering.”

«Syv år å bygge et raffineri er vanvittig. Vi har som mål å ha et meningsfullt volum ut av fabrikken om 2 år.»

“Vi katoderaffinerer også ved Giga Texas for nikkelbaserte katoder.”

4. Neste Gigafactory, resesjon og etterspørsel

Elon Musk la til at den totale etterspørselen etter biler, spesielt etterspørselen i Kina, vil føre til en reduksjon i kostnadene for batterimaterialer. Han la til at Tesla distribuerer kapital til den raske hastigheten som er mulig uten å være sløsende, og delte deretter litt av Gigafactory-nyhetene.

«Vi distribuerer kapital på den raskeste hastigheten vi kan uten å være sløsing. Vi gjør investeringer, og kan ikke si for mye, men vi er nær ved å velge et sted for neste Gigafactory. Vi er forsiktige og bevisste på det. Vi kommer inn i resesjon i en sterk posisjon.”

5. Tesla Electric i Texas og masterplan del 3

Tesla lanserte nylig Tesla Electric i Texas, som lar Powerwall-eiere delta i virtuelle kraftverk (VPP). Dette var en stor milepæl for både Tesla og Texas. Elon Musk sa:

“Det overordnede formålet er å akselerere fremkomsten av bærekraftig energi. Energiproduksjon, lagring av den energien og elektrisk transport. Vi jobber med alle tre. Etterspørselen etter store batterier er tilnærmet uendelig. Så lenge en Tesla-batteripakke er billigere enn et toppanlegg, vil det være umettelig etterspørsel.»

“1000+ GWh batteripakker i året, om ikke 2000, er målet. Masterplan del 3 handler egentlig om skala. Man bør tenke på ting i form av tonnasje. Den grunnleggende hastighetsbegrenseren er hvor mange gigawattimer per år med batteripakker vi kan lage?»

“300 TWh installert kapasitet for fullt bærekraftig energi globalt.”

Elon Musk påpekte også at Tesla-teamet gjør en fenomenal jobb og står ved sin spådom om at Tesla vil være det mest verdifulle selskapet i verden.

Avsløring: Johnna er en $TSLA-aksjonær og tror på Teslas oppdrag.

Din tilbakemelding er velkommen. Hvis du har kommentarer eller bekymringer eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1.

Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Du kan også følge Teslarati på LinkedIn, Twitter, Instagramog Facebook.

Elon Musk var nettopp direkte på Twitter Spaces og snakket om Tesla: 5 viktige takeaways


Se Kilden

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge En ærlig titt på sikkerhet for elektriske kjøretøy Neste generasjon kjøretøy ser ut til å bli elektrisk. Disse bilene er bedre for miljøet, men er de tryggere for sjåføren eller andre? Det er noen misoppfatninger om...