Enerveo tilbyr tjue flere unge mennesker muligheten til å utforske infrastruktur

Nov 4, 2022 | Diverse


Enerveo tilbyr tjue flere unge mennesker muligheten til å utforske infrastruktur

Tjue nye rekrutter slutter seg til de hundrevis av unge mennesker over hele landet som allerede får et innblikk i elektriske, mekaniske, høyspennings- og elektriske kjøretøy (EV)-infrastrukturinstallasjoner og etablerer grunnlaget for karrieren deres i en læretid hos Enerveo.

Enerveo, en av de største tverrfaglige moderne entreprenørbedriftene i Storbritannia, blander en anerkjent kvalifikasjon med verdifull praktisk erfaring i sine bransjer for hvor det er etterspørsel og nåværende mangel på dyktig arbeidsstyrke. Tjue nye rekrutter har nettopp sluttet seg til lærlingordningen, og de totale ungdommene som har fått muligheten til 180 bare de siste fem årene.

De tjue nye lærlingene skal snart starte, etter å ha fullført en seks uker lang praksisperiode, i forkant av læretiden, i Lærlingakademiet som ble lansert tidligere i år med støtte fra JTL. Alle tjue skal spesialisere seg i elektrolærling og er rekruttert fra hele landet.

Lærling, Charlie Elliot, sa: «Reisen min med Enerveo har vært fantastisk så langt. I løpet av traineetiden var det mange muligheter til å lære på ulike måter. Mine favorittdeler var nettveiledninger, gruppediskusjoner og teambyggingsdager. Dette har gjort meg veldig begeistret for å begynne på læretiden min i elektrisk isolasjon og alle de nye vennene jeg vil få.»

Carolyn Reed, Enerveo HR-direktør, sa: “Lærlinger er ryggraden i vår bransje, og vi er beæret over at vi har fått et slikt antall søke, bli vellykket, bli med oss ​​og deretter fortsette å blomstre gjennom vårt dedikerte opplegg.

“Alle våre rekrutter får en nasjonalt anerkjent kvalifikasjon samtidig som de lærer av de aller beste, alt i virkelige situasjoner, og sørger for at hver enkelt tilegner seg nye ferdigheter som vil bidra til å bygge opp og forbedre deres forståelse av bransjen fra grunnlaget.

“Vi føler at vi i stor grad gjør vår del her i Enerveo for å bringe nye talenter inn i bransjen og utruste dem for en lang, velstående karriere. Også forhåpentligvis bidra til å forhindre kompetansemangel både nå og i fremtiden. I år har vi tatt på oss flere kandidater enn noen gang før, og vi kan ikke vente på at de skal utforske vår overflod av tjenester og møte vårt mangfoldige nettverk av fantastiske mennesker.»

Hver lærling vil få tid, praktisk erfaring og være i stand til å skyggelegge eksperter på tvers av Enerveos mangfold av tjenester som elektriske, mekaniske, høyspennings-, test- og inspeksjonstjenester, elbillading og gatebelysning.

Carolyn la til: «Vi er så glade for å ha startet disse nye rekruttenes reiser med et seks ukers traineeship over sommeren med hjelp fra JTL. Dette vil bare sette dem i en mer positiv posisjon når de begynner sine erfaringer med oss ​​og når de bygger sine veier til sine fremtidige karrierer.”

Lærlingeordningen følger en rekke opplæringstiltak Enerveo tilbyr, som er laget for å støtte deres karriereutvikling, som for eksempel Prosjektleder og Gradslærling.

Finn ut mer om Enerveo herKilde