ePF-2 XT 480 e-scooter med blink: Forhåndsbestill her med kupong!

May 24, 2023 | Elbil og elbil ladere


ePowerFun kunngjør en ny variant av ePF-2 XT!

I følge ePowerFun skal en ny versjon av den populære elektriske scooteren ePF-2 slippes i juli 2023, nemlig ePF-2 XT 480. I denne modellen er fjæringsgaffelen og indikatorene kombinert med et 480 watts batteri.

Med en pris på 849 euro, vil det være ePF-2 XT 480 til så langt den billigste varianten av ePF-2 XT-serien med opphengsgaffel (ePF-2 XT 600 er for tiden tilgjengelig til en pris av 929 euro, ePF-2 XT 835 koster til og med 1 049 euro).

ePowerFun e-scootere har alltid prestert utmerket i tester og tilbyr funksjoner som ofte kun finnes i modeller i mye høyere prisklasser. Og det også ePF-2 XT 480 har alt igjen: Dataene som er tilgjengelige for oss taler tydelig for en høykvalitets, velutstyrt e-scooter, som også tilbys til en pris på kun 849 euro til en spesielt lav pris.

Her kan du se høydepunktene til ePF-2 XT 480 e-scooter med et øyeblikk:

– Kraftig stasjon: En kraftig 48V motor med 500W nominell kontinuerlig effekt og 1200W toppeffekt sørger for kraftig akselerasjon, selv i stigninger.

-Maksimal hastighet opp til 22 km/t: Dette er muliggjort av at ePowerFun fullt ut utnytter det lovlig tillatte toleranseområdet (20 km/t + 10%).

-Lang rekkevidde: Kraftig 480Wh batteri som gir en rekkevidde på opptil 58 km.

– Fjærende gaffel absorberer støt: El-scooteren er utstyrt med en fjærgaffel foran slik at ujevnheter i bakken, for eksempel kumlokk eller kantstein, blir dempet.

-Fint store 10 tommers luftdekk i tillegg demper støt. Kombinasjonen av store pneumatiske dekk og fjæringsgaffel garanterer høy kjørekomfort.

-Uvanlig lang akselavstand (903 mm) gir ekstra jevnhet.

-Blinklys foran og bak sikre et høyt kjøresikkerhetsnivå. Den betjenes via en bryter på venstre side av styret, slik at du ikke engang trenger å slippe håndtaket.

-Elektronikk fra verdenscupvinneren Hobbywing sikrer direkte, svært følsom hastighetskontroll og en kraftig responsiv brems.

-Den lettstyrte e-bremsen kan enkelt betjenes via en tommelkontroller på venstre styrehåndtak. Bremseenergien brukes til å lade batteriet (restitusjon).

-Bremsehendelen betjente på høyre håndtak samtidig trommelbremsen foran og den elektriske motorbremsen bak. I følge TÜV er det mest fornuftig å betjene begge bremsene samtidig fra et sikkerhetsperspektiv.

-Sterkt frontlys med 50 lux lysstyrke og justerbar lysvinkel. En ny funksjon er en sidelysring som sikrer enda bedre synlighet.

-Høy nyttelast på maks 120 kg: Denne scooteren er også ideell for folk som veier litt mer.

– Stort løpebrett (51 x 17 cm) sikrer godt fotfeste, selv med store sko.

-Stor skjermsom forblir leselig selv i sollys.

-3 hastighetsmoduser valgbar.

– Moderat vekt: Til tross for det sterke batteriet og den kraftige motoren, veier e-scooteren kun 19,1 kg.

-Kompatibel med ePowerFun-appen: Dette tilbyr funksjoner som startsperre og visning av nyttige kjøreparametere (f.eks. batteristatus i %, distanse). I tillegg kan maksimal hastighet velges fritt mellom 6 km/t og 22 km/t osv.

– Gatelovlig.

Det er også veldig flott at alle deler av ePF-2 er tilgjengelige enkeltvis som reservedeler. Så denne modellen er også ekstremt bærekraftig.

Som du ser har vi en vellaget e-scooter med topputstyr som også er ekstremt rimelig. Det spiller ingen rolle om du er en nykommer eller en gammel e-scooter-entusiast – du kan ikke gå galt med denne modellen!

I nettbutikken ePowerFun kan du allerede forhåndsbestillinger for ePF-2 XT 480 (veiledning: 849 euro). Leveringen bør skje senest 08.07.2023.

Tips: ePF-2 XT 480 med ePowerFun-kupongen “EScooter.BloggKjøp 10 euro billigere.Se her