ePowerFun epf-1 PRO i British Racing Green: Visuelt raskere også

Aug 8, 2022 | Elbil og elbil ladere


ePowerFun epf-1 PRO er ekstremt vellykket og vises nå i en ny historisk farge: British Racing Green. En ekstra gripetape føyer seg inn i den vakre rike grønntonen. Produsenten ePowerFun kaller det L-Racing og startnummeret her er 48. Det hele er trolig basert på Lotus 48, en Formel 2-racerbil fra slutten av 1960-tallet (Wikipedia). Det hele kan tolkes historisk, fordi British Racing Green (Britisk racing green) betegner den vanlige mørkegrønne fargen på racerbiler brukt av britiske lag (først i 1929). Nyansen British Racing Green (BRG) er historisk sett ikke nødvendigvis uniform. Den typiske mørkegrønne lakken ble først etablert over tid (sist også sett på BMW Mini).

epf-1 PRO Griptape BRG
ekstra gripetape

Konklusjon: Ny ePowerFun epf-1 PRO nyanse

Vi synes den mørkegrønne fargen passer vakkert sammen med ePowerFun epf-1 PRO. Til syvende og sist passer den også til epf-1 PRO, fordi sterk akselerasjon og maksimal (lovlig) topphastighet er viktige nøkkelfunksjoner for ePowerFun-scooterne uansett.

Selvfølgelig kan du også kjøpe den nye fargen for 10 euro billigere med den eksklusive “EScooter.Blog”-kupongen. Så ePowerFun koster 629 euro her i stedet for 639 euro.

Den nye fargen er nå tilgjengelig i ePowerFun-butikken (her) og vil være hos deg senest 15. mars hvis du bestiller den umiddelbart (etter publisering av artikkelen vår).

Siden vi ikke bare kunne beundre den røde fargen, men også kjenner kjøretøyet godt totalt sett, siden vi har hatt det med oss ​​i flere uker i en utholdenhetstest, kan vi komme med en klar kjøpsanbefaling.

epf-1 PRO i British Racing Green (BRG)
ePowerFun epf-1 PRO i British Racing GreenSe her