ePowerFun ePF-2-kupong: Kjøp e-scooter med rabattkode

Oct 15, 2022 | Elbil og elbil ladere


Med vår ePowerFun ePF-2-kupong “EScooter-blogg” du får hele 10 euro rabatt!

Den splitter nye ePowerFun ePF-2 e-scooteren topper sine forgjengere på mange måter: den har enda mer kraft, mye større rekkevidde, og den kommer i 5 forskjellige utstyrsvarianter! Vi er sikre på at disse e-scooterne vil bli ekte hits, for de har virkelig alt. ePowerFun har virkelig gjort en stor sprut her. Bare se selv:

Blinklys for maksimal sikkerhet

Bortsett fra basismodellen (“ePF-2 Start”), er alle ePF-2 e-scootere utstyrt med blinklys, rett foran og bak. Dette gjør svinging i tung trafikk mye tryggere. Indikatorbryteren er forøvrig veldig enkel å nå, slik at du alltid kan holde hendene på styret.

De nye ePF-2 e-scooterne har også blitt massivt oppgradert når det kommer til motorytelse:

Mer motorkraft

Mens ePowerFun-forgjengermodellene ePF-1 og ePF-1 Pro fortsatt hadde 350 watt eller 440 watt motorer, er de nye ePF-2-modellene alle utstyrt med 500W motorer, hvis toppeffekt til og med er på enorme 1200 watt! I stedet for 36V har ePF-2-scooterne nå også 48V. Så du skjønner, ePF-2-scooterne er virkelige kraftsentre! ePF-2 e-scootere skal kunne takle stigninger og motvind godt, selv om du veier mer enn gjennomsnittet.

Forresten: Som med de tidligere modellene, er maksimalhastigheten til ePF-2-scooteren optimalisert til raske 22 km/t (dette er mulig fordi lovgiver fortsatt tillater 10 prosent toleranse ved en maksimal hastighet på 20 km/t h).

Høy kjørekomfort

Løpebrettene på ePF-2-scooterne har blitt kraftig forstørret for et bedre stativ.

Det er også flott at ePF-2-scooterne alle var utstyrt med virkelig fine og store 10 tommers luftdekk. Av egen erfaring vet vi at slike dekk sikrer svært gode kjøreegenskaper. Ønsker du den spesielt komfortabel kan vi anbefale ePF-2 XT 600, som er utstyrt med dempende fjæringsgaffel som standard (alle andre modeller kan ettermonteres tilsvarende).

Men det beste med ePF-2-scooterne er det fantastiske utvalget:

Du kan kjøpe ePF-2 scootere med tre forskjellige batterier. Selv grunnmodellen og ePF-2 CITY 480 med sine 480Wh-batterier kan dekke totalt 58 km, mens ePF-2 CITY 600 og ePF-2 XT 600 med sine 600Wh-batterier allerede dekker utrolige 72 km. Men den absolutte hiten er ePF-2 CITY 835, som sies å dekke fantastiske 100 kilometer med sitt 835Wh batteri! ePowerFun bør derfor sette helt nye standarder i e-scootersegmentet.

Andre høydepunkter på ePF-2 e-scooter inkluderer et ekstra lyst Satellite C7 frontlys med 50 lux (og sidelysfunksjon), et stort display (78x56mm), en vedlikeholdsfri trommelbrems foran og en regenerativ e- brems bak, kompatibilitet med ePowerFun-appene osv…

Selv bærekraft er ivaretatt, da alle enkeltdeler kan bestilles individuelt. Og også prosessering og optikk kan bare beskrives som topp!

ePowerFun ePF-2 – Topp e-scooter til en veldig god pris

ePF-1 e-scootere var eller er ekstremt populære blant e-scooter-entusiaster – ikke rart, fordi de er kjøretøyer av høy kvalitet som tilbys til et utmerket pris-ytelse-forhold.

Imidlertid topper de nye ePF-2-scooterne sine forgjengere på alle måter – så vi kan anta at disse modellene også vil bli reelle salgshits igjen. Dette støttes også av det faktum at kjøretøyene igjen er ekstremt rimelige – de tilbyr tross alt funksjoner og ytelsesparametere som vanligvis bare finnes på betydelig dyrere e-scootere (eller de til og med overgår dem). Ikke vent for lenge med å bestille!

Derfor vårt tips: Hvis du ønsker å kjøpe en ePowerFun ePF-2 med kupong, bør du absolutt bruke vår eksklusive kupongkode, for den gir deg hele 10 euro rabatt på kjøpesummen!

ePowerFun ePF-2-kupong

Den populære “ePowerFun-kupongen”, opprinnelig beregnet på ePF-1 scooter, vil også være gyldig for alle ePF-2 e-scootere. Følg disse trinnene for å løse inn kupongen:

Hvis du bestiller eller reserverer din favoritt ePF-2 e-scooter (eller en ePF-1 eller ePF-1 Pro) på “ePowerFun-hjemmesiden”, må du bare skrive inn kupongkoden under bestillingsprosessen “EScooter-blogg” Skriv den inn i inntastingsfeltet – og de 10 euroene trekkes automatisk fra kjøpesummen!

Levering av ePF-1 e-scootere forventes å finne sted i midten av november.

ePowerFun ePF-2 XT 600 sett fra siden
ePowerFun ePF-2 XT 600 sett fra sidenSe her

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge En ærlig titt på sikkerhet for elektriske kjøretøy Neste generasjon kjøretøy ser ut til å bli elektrisk. Disse bilene er bedre for miljøet, men er de tryggere for sjåføren eller andre? Det er noen misoppfatninger om...