ePowerFun ePF-2 tuning og ny XT 835 tidlig i 2023

Nov 16, 2022 | Elbil og elbil ladere


Den nye ePowerFun ePF-2 i sine 5 varianter Start, City 480, City 600, City 835, XT 600 har skapt stor etterspørsel (alle 5 modellene). De første leveransene av alle 5 variantene er allerede utsolgt. Som vi allerede har mistenkt, er modellene XT 600 (med fjæring og indikatorer) og City 835 (med enorm rekkevidde og indikatorer) spesielt etterspurt. Dette er likevel litt av en overraskelse, fordi de tidligere modellene ePF-1 og ePF-1 Pro strålte hovedsakelig på grunn av kombinasjonen av høy kvalitet og relativt lav pris. Nå er de dyrere versjonene av den nye ePowerFun ePF-2 spesielt etterspurt.

ePowerFun XT 835 tilgjengelig fra tidlig 2023

Spesielt ser muligheten for å ettermontere ePowerFun City-modellene med fjæring ut til å være en stor hit i tilbehørssektoren. City 600 med opphengsgaffel er for å si det sånn XT 600. Som en high-end e-scooter mangler faktisk en XT 835 i serien (dvs. enorm rekkevidde, indikatorer og fjærgaffel). Og det ser faktisk ut til å være en populær kombinasjon av den nye ePowerFun ePF-2-serien. Vi var i stand til å finne ut indirekte at det faktisk kommer en egen XT 835-modell fra 1. kvartal 2023. Hvis du ikke kan vente, er det bare å bestille City 835-modellen og legge den tilsvarende fjæringsgaffelen i handlekurven. Ellers må du vente til 2023 for XT 835.

Tips: Kjøp ePowerFun ePF-2-kupongen med ePowerFun rabattkoden “EScooter.Blog” og spar 10 euro.

Ny tuningmodul for ePowerFun ePF-2 er snart tilgjengelig

Tuningselskapet Mountain Tuning har allerede gitt ut mange produkter om emnet e-scooter tuning og e-bike tuning. Team Mountain Tuning har fra begynnelsen ikke bare fokusert på tuningløsningene for e-scooterne fra ePowerFun (MTC), men også på produsentene IO Hawk (MESC) og Egret (Scooterboost). Nå har Mountain Tuning tilsynelatende realisert en ny tuning-løsning for ePowerFun ePF-2. Tuningproduktet for alle 5 variantene heter “MTC Set 3” og kan allerede forhåndsbestilles her. Den koster 99,90 euro og består av en skjerm og en kontroller. Etter ombygging kan e-scooteren flyttes utenfor StVZO med cruisekontroll og opp til 31 km/t. Dette gjør det også lettere å bestemme hvilken gatelovlig e-scooter du bør kjøpe, som også kan gass av.

ePowerFun ePF-2 Tuning
ePowerFun ePF-2 TuningSe her