Er Alexa vanntett? – Her er avtalen…

Oct 11, 2022 | Smarthus


Stemmeaktiverte smarthøyttalere har blitt populært de siste årene. Nivået av bekvemmelighet de tilbyr når det kommer til enkle oppgaver er vanskelig å slå. For ikke å nevne, de lar deg på en enkel måte fylle hjemmet ditt med omtrent hvilken som helst musikk du liker. Men hva om vi sa at moroa ikke slutter der? Hva om vi tok det til neste nivå, og fortsetter der Alexa-smarthøyttaleren slapp?

Mens mange bruker stemmefunksjonen i smarthøyttalere som Alexa rundt om i huset, mange av oss har lurt på om disse enhetene var like gode ute. Enten du skal på camping eller bare grille i hagen din, åpner en utendørs høyttaler en rekke muligheter med sin økte funksjonalitet.

De grunnleggende kravene til en allsidig høyttaler vil være at den er batteridrevet og motstandsdyktig mot vann. La oss ta en titt på hvor Alexa står på dette, og oppdage hvilke utendørs og vannbestandige alternativer som finnes i dag.

Er Alexa vanntett eller vanntett?

Det er for øyeblikket ingen Amazon Echo-høyttalere bygget for å være vanntette eller vannavstøtende, men det er noen tredjepartsalternativer. Amazons Alexa-aktiverte høyttalere er for det meste designet for bruk innendørs.

Det eneste unntaket fra det ville være deres Echo Frames, som er brilleinnfatninger med innebygd Alexa. De har en IPX4-klassifisering som lett kan opprettholde de fleste grader av kortvarig regneksponering.

IP-vurdering

En internasjonal standard som brukes til å vurdere effektiviteten til et elektrisk kabinetts evne til å beskytte mot fremmedlegemer som støv og vann.

Er det en vanntett Alexa-høyttaler?

Det er faktisk værbestandige Alexa-høyttalere som ikke er produsert av Amazon. Amazon har tillatt flere tredjepartsprodusenter å bruke eller få tilgang til Alexas AI i sine smarte produkter. Det er noen få av dem som er vurdert som vanntett eller vanntett.

For å illustrere dette har vi faktisk valgt ut våre topp 2 anbefalinger for vanntette Alexa-drevne høyttalere. Med disse kan du være trygg på at de holder seg tørre på innsiden mens du skaper kaos på utsiden!

Ultimate Ears Megablast

Den beste vanntette utendørs Alexa-høyttaleren

(Funnet her på Amazon)

Ultimate Ears MEGABLAST bærbar vanntett Wi-Fi og Bluetooth-høyttaler med håndfri stemmekontroll - grafitt

Megablast er en bærbar, vanntett Bluetooth- og Wi-Fi-høyttaler med en innebygd Alexa-stemmeassistent. Det vi likte best med denne enheten er dens flotte lydkvalitet til tross for dens kompakte størrelse.

Disse bærbare høyttalerne er sylindriske i design og tilgjengelig i forskjellige farger. Dette inkluderer for tiden Graphite, Blizzard, Blue Steel, Merlot, Mojito og Lemonade.

Designet lik den robuste Boom (også av Ultimate Ears) eksteriør, Megablast er klassifisert IP67. I utgangspunktet kan den overleve å bli senket i vann i opptil 1 meter i 30 minutter. Den har også en batterilevetid på 12 timer, slik at du kan få en hel dags bruk på en enkelt lading.

En annen bonus, hvis du virkelig vil feste: Du kan også koble sammen to Megablast-høyttalere for å spille i stereomodus. Hvis du vil trekke ut alle stopper, kan du pare opptil 8 Megablaster. Hvem trenger en DJ?…

Fra å spille favorittmusikken din til å stille inn en timer for røykeren din, Alexa fungerer virkelig glimrende med Megablast-designet.

Ban & Olufsen Beosound A1 (Gen 2)

Beste vanntette Alexa dusjhøyttaler

(Funnet her på Amazon)

Bang & Olufsen Beosound A1 2. generasjons bærbar trådløs Bluetooth-høyttaler med stemmeassistanse og Alexa-integrasjon, 3 mikrofoner for god samtalekvalitet, 18-timers spilletid, IP 67 støvtett og vanntett

Vannbestandige funksjoner for utendørs- og dusjhøyttalere er i hovedsak de samme. Det kan imidlertid være lurt å vurdere noe mer kompakt for å få plass på dusjhyllen. Av denne grunn tenkte vi at det kan være viktig å finne den mest praktiske Alexa-drevne dusjhøyttaleren.

Beosound A1 er en perfekt kombinasjon av bærbarhet og kvalitetslyd. Den tilbyr også et nivå av holdbarhet som kan være en nødvendighet hvis du er noe som meg om morgenen … Kompakt i størrelse, det er en av de beste bærbare høyttalerne på markedet.

Bygget lavt til basen og bredt, trenger du ikke å bekymre deg mye for å velte den ned i badevannet. Det spiller imidlertid ingen rolle, for Beosound A1 har også en IP67-klassifisering.

Og selvfølgelig, grunnen til at du er her, har A1 Alexa innebygd, slik at du kan få tilgang til stemmeassistenten mens du enten synger i dusjen eller slapper av i badekaret. Den fungerer imidlertid ikke bare glimrende som dusjhøyttaler, men med 18 timers batterilevetid fungerer den også som en utendørs Echo-erstatning.

Sjekk ut denne artikkelen om de 5 beste Google Assistant vanntette dusjhøyttalerne.

Konklusjon

Selv om Amazon ennå ikke har laget en vanntett smarthøyttaler, er det tilgjengelige alternativer. Med integreringen av Alexa i visse tredjepartsenheter, kan du ha et flott Echo-alternativ som tåler elementene.

Uansett hvilken enhet du velger, sørg for å sjekke IP-vurderingen slik at du vet hvor vanntett den faktisk er. Du kan finne et diagram her som forteller deg nøyaktig hva hver vurdering betyr.Her er kilden til saken

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...