Er ringeklokker trådløse? Her er det du trenger å vite…

Oct 20, 2022 | Smarthus


Ring Video Doorbells har stadig vunnet popularitet de siste årene, takket være den ekstra sikkerheten og bekvemmeligheten de kan gi huseiere. Den enkle installasjonen deres, sammen med potensialet til å være helt trådløs, har absolutt ikke skadet saken deres.

Videoringeklokker kan virke avskrekkende for tyver og vandaler, samtidig som de gir videobevis hvis en hendelse inntreffer. Men hvor praktisk er det egentlig å sette opp Ring Doorbells? Enkel installasjon og integrasjon kan absolutt gjøre prospektet søtere, og å ha en helt trådløs videoringeklokke kan gjøre ting enklere på den fronten.

Så, er ringeklokker trådløse?

I de fleste tilfeller kan Ring Video Doorbells være trådløse hvis du ønsker det. Mange Ring Video Doorbell-modeller kommer med et oppladbart batteri som kan holde enheten drevet i lange perioder uten ledninger. Hver modell (bortsett fra Ring Elite) bruker Wi-Fi-hjemmenettverket ditt for å koble til internett, som kan sende deg varsler og varsler på mobilenheten din.

Imidlertid krever spesifikke Ring Video Doorbell-modeller tilkopling. Det er visse fordeler med å koble videoringeklokken din som kan interessere deg. Så kort sagt, modellen du velger vil avgjøre om din Ring Video Doorbell vil være helt trådløs eller krever noen grunnleggende ledninger.

Her er en enkel referanse når du velger en installasjonsmetode:

Ring på dørklokke 1 – 3 Ring Doorbell Pro Ring ringeklokke Elite Ringkikkhullskamera
Komplett trådløs kapasitet X X
Datatilkoblingsmetode WiFi WiFi WiFi Ethernet
Evne til Hardwire X
Tilkobling kreves X X
Oppladbart batteri X X
Se på Amazon Se på Amazon Se på Amazon Se på Amazon

Disse ringeklokkene kan være helt trådløse:

Hvis du er ute etter en helt trådløs løsning, ta en titt på den grunnleggende Ring Video Doorbell, Ring Video Doorbell 3 og 3 Plus, og Ring Peephole Cam. Med alle disse produktene kan du enkelt ha et helt trådløst oppsett som fungerer rett ut av esken uten kompromisser.

Strøm og kommunikasjon er de to faktorene i videoringeklokker som kan kreve fastkobling. I modellene jeg nettopp har nevnt, blir disse aspektene ivaretatt på andre måter. For strøm bruker disse modellene et oppladbart, uttakbart batteri som kan holde enheten drevet i lang tid.

Når strømmen blir tom, kan du raskt lade enheten med en standard vegglader. Siden batteripakken er lett å fjerne, kan du også ta ut det tomme batteriet og erstatte det med en ekstra fulladet batteripakke hvis du vil unngå nedetid.

Kommunikasjon håndteres ved hjelp av Wi-Fi-hjemmenettverket. Den grunnleggende Ring Video Doorbell og Ring Peephole Cam kobles til hjemmenettverket ditt ved hjelp av 2,4 GHz Wi-Fi-båndet over 802.11 B-, G- eller N-protokollene. Ring Video Doorbell 3 og 3 Plus har dual-band Wi-Fi-kapasitet. Dette betyr at de kan koble til ved hjelp av enten 2,4 GHz-båndet eller den mye raskere 5 GHz 802.11 AC-standarden.

Dette er WiFi-tilkobling som gir deg umiddelbar tilgang til video, DVR, toveis snakk og andre funksjoner som kan kreve en Internett-tilkobling. Telefonen din vil varsle deg når noen står på døren. Wi-Fi-en din brukes også til å “ringe” når noen står på døren (en valgfri WiFi-klokke finner du her). Alexa kan også varsle deg via et Amazon Echo. I tillegg lar et Echo Show deg se kamerafeeden ved hjelp av en talekommando.

Selv om alle disse modellene kan tilby full funksjonalitet som opererer trådløst, kan du også velge å koble dem til din eksisterende dørklokkeledning. Det eneste unntaket er ringen Peephole Cam, som kun kan kjøre på batteri og ikke har mulighet for ekstern kabling.

Disse ringeklokkene må kobles til:

Både Pro og Elite må være kablet for bruk. De Ring Video Doorbell Pro leveres ikke med et innebygd batteri og får sin kraft utelukkende fra ledninger. Den kommer med Pro Power Kit som du kan bruke til å koble den til ditt eksisterende hjemmekabling. De Ring videodørklokke Elite er en løsning av profesjonell kvalitet som er avhengig av kabling for både strøm og data.

Denne Eliten krever en Ethernet-tilkobling før bruk. Den kablede Ethernet-tilkoblingen sikrer en jevn, rask og pålitelig flyt av data, samtidig som den gir strøm til enheten ved hjelp av Power over Ethernet- eller PoE-protokollen.

Dette gjør ringeklokken fullt funksjonell uten behov for strømledninger. Både strøm og data blir i hovedsak tatt vare på ved å bruke bare én kablet Ethernet-tilkobling.

Fordeler med å koble til videodørklokken

Mens mange Ring Video Doorbell-modeller kan kjøre uten problemer ved bruk av batteristrøm og Wi-Fi-kommunikasjon, kan fastkobling av videoringeklokken gi visse fordeler til bordet.

På strømfronten kan det hende du synes det er enklere å bare koble ringeklokken til din eksisterende dørklokke eller bruke en lavspenttransformator. Å gjøre dette sikrer drift hele døgnet ettersom ledningene holder en vedlikeholdslading til enheten. Siden du ikke er avhengig av batteristrøm alene, er det liten sjanse for nedetid på grunn av utladet batteri.

Vedlikeholdsladingen driver ikke bare enheten, men holder også batteripakken ladet, og fjerner behovet for å lade den manuelt. Når det gjelder Ring Doorbell Pro, blir ledningene enhetens eneste strømkilde.

Når det gjelder Ring Video Doorbell Elite, som krever en kablet Ethernet-tilkobling, kan fastkobling være en effektiv måte å sikre rask, sømløs og pålitelig kommunikasjon med kameraet. Dette er spesielt nyttig hvis Wi-Fi-tilkoblingen hjemme er upålitelig eller det er mange Wi-Fi-nettverk i drift i området som forårsaker forstyrrelser.

Kommunikasjon over Ethernet er også betydelig raskere enn Wi-Fi uten potensial for frafall, rekkeviddeproblemer og problemer med signalkvalitet. Hvis du er ute etter pålitelighet og bunnsolid ytelse over alt, kan dette være veien å gå.

Priser hentet fra Amazon Product Advertising API på:

Hvor lenge varer ringbatteriet mitt?

Ifølge produsenten varer Ring-batteriet fra 6 til 12 måneder i typiske bruksscenarier. Variasjon i batterilevetid kan avhenge av flere ting, inkludert innstillingene dine og til og med temperaturen. Ring-batteriet lades ved hjelp av en vanlig mikro-USB-tilkobling. Et helt dødt batteri tar vanligvis 5 til 6 timer å lade helt opp.

Det er enkelt å sjekke ringens batterinivå via den tilhørende smarttelefonappen. Ikke bare kan du åpne appen for å sjekke indikatoren når som helst, men den sender deg også push-varsler og e-postvarsler når den begynner å bli lav.

Du kan også kjøpe et ekstra reservebatteri slik at du kan bytte dem ut for å eliminere nedetid. Eller du kan kjøpe en solcellelader:

Klikk her for å prise et ekstra Ring-batteri på Amazon.

  • Kompatibel med Ring Video Doorbell 3, Video Doorbell 3+, Peephole Cam, Stick Up Cam-batteri (2. og 3. generasjon), Ring Solar Floodlight og Spotlight Cam.

Klikk her for å prissette Ring Solar Charging Accessories på Amazon.

Konklusjon

Det viktigste er at Ring Video Doorbells kan betjenes trådløst, avhengig av hvilken modell du velger og om du ønsker det. Selv om bekvemmeligheten av trådløs drift sikkert kan være en viktig faktor, anbefaler vi deg å også se på fordelene med å koble til videodørklokken din slik at du kan ta en viktig avgjørelse.

Er ringeklokker virkelig verdt det? Her er en artikkel som vil dele alt ned for deg.Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...