Er ringeklokker verdt det? Alt du trenger å vite…

Oct 21, 2022 | Smarthus


Det har vært mye hype om Ring videoringeklokker i løpet av de siste par årene. Du har sannsynligvis noen venner eller familiemedlemmer som sverger til dem. Men, hva handler det om? Er det virkelig verdt bryet? Er du usikker på om du vil bruke pengene?

Jeg tror de fleste kjøper videoringeklokker som en nyhet først. Det er ikke før du faktisk eier en, det du skjønner hvor viktige de er å ha. Dette gjelder spesielt hvis du prioriterer sikkerhet og sikkerhet i hjemmet ditt. Med Ring Doorbells kan du beskytte huset ditt mot vandaler, innbruddstyver og pakketyver. Om ikke annet, gir det deg en følelse av tillit til at hjemmet ditt er trygt mens du er borte.

Vi skal dekke alt du trenger å vite og la deg være dommeren. Dette er de mest stilte spørsmålene som de gjelder Ring videoringeklokker og om de i det hele tatt er verdt det.

Er ringeklokker trådløse?

Ring tilbyr både kablede og trådløse videodørklokker. Ring Doorbell 1, 2 og 3 går alle av oppladbare batterier, men de kan kobles til din eksisterende ringeklokkeledning hvis du velger det. Ring Video Doorbell Pro og Ring Video Doorbell Elite må være tilkoblet. Alle Ring Doorbells og Ring Cams kobles til WiFi bortsett fra Ring Doorbell Elite som krever en Ethernet-tilkobling.

Når det gjelder å varsle deg om at noen er ved døren trådløst, vil videoringeklokken din være koblet til internett via wifi. En push-varsling vil varsle deg umiddelbart på telefonen din om at noen er på døren. Hvis du har Alexa i hjemmet ditt, vil hun også ringe. Til slutt kan du kjøpe en billig WiFi-ringeklokke for å plassere hvor som helst i hjemmet du velger.

Så kort fortalt avhenger det av hvilken modell du velger og hvordan du bestemmer deg for å koble den til. For mer informasjon om hvilken modell du bør velge, sjekk ut deres Ring Doorbell Buyer’s Guide.

Kan en hvilken som helst ringeklokke kobles til din eksisterende ringeklokke?

Selv om du ikke nødvendigvis trenger å koble til Ring Doorbell, kan du absolutt det. Du kan koble alle videodørklokker som Ring har å tilby. Igjen, både Ring Pro og Elite vil kreve det. Hvis du bestemmer deg for å koble til Ring 1, 2 eller 3, vil tilkoblingen mest sannsynlig holde videoringeklokken din tilstrekkelig oppladet.

Når det er sagt, har jeg ikke kablet min, og jeg er helt fornøyd med å bruke den trådløst. Batteriet holder en ladning en god stund. Det er imidlertid mange faktorer som vil påvirke tiden mellom lading. Nummer én av disse er dine foretrukne innstillinger. Det er ikke urealistisk å si at du får omtrent 6 måneder på en kostnad.

Priser hentet fra Amazon Product Advertising API på:

Hvor vanntett er videoringeklokken?

Ring Video Doorbells er ikke teknisk vanntette fordi det vil bety at de kan senkes ned i vann uten å skade enheten. Ringklokker er imidlertid tilstrekkelig værbestandige og tåler vær og vind.

Vent, så kan ringeklokken bli våt?

Denne enheten ville vært ganske ubrukelig hvis du måtte ta den av og ta den inn hver gang det regnet, så dette er et gyldig spørsmål. Ikke bekymre deg, det er ikke tilfelle i det hele tatt. La oss være klare Ring Doorbells er helt godt nok beskyttet og designet for å kunne bli våt. Med Rings ord de “tåler kraftig vind og regnbyger. Hvis du mister den i en bøtte med vann, kan det hende du har et problem.

Det er nyttig at mange boliger har et fortelt eller en slags overliggende beskyttelse. Jeg har imidlertid brukt en ringeklokke på et av husene mine som var helt eksponert uten markise. Jeg har aldri hatt noen problemer i det hele tatt.

Snø, vind, regn, varme og kulde – det skal ikke være noen problemer. Jeg kan ikke personlig gå god for ekstremt kaldt vær over lengre perioder. På grunn av den forstyrrende naturen til enkelte klimaer, er minusgrader en annen stor bekymring.

Ring opplyser at driftstemperaturer er vurdert til -5 °F til 120 °F eller -20 °C til 50 °C. Når du kommer til frysepunktet, vil det påvirke batteriets evne til å holde en ladning. Ekstrem kulde over -5° vil sannsynligvis føre til at batteriet ikke fungerer i det hele tatt.

Vil du si at ringeklokken er vanskelig å installere?

For noen som er rimelig i stand til å følge noen få instruksjoner og koble en enhet til WiFi, vil jeg si at de fleste ringeklokker er veldig enkle å installere. Ring gir deg en nedlastbar app som veileder deg med trinnvise videoinstruksjoner fra start til slutt. De gir deg også de fleste verktøyene for å installere enheten din, bortsett fra en drill (som du kanskje ikke engang trenger).

Hvis du installerer på tre eller ytterkledning, vil du sannsynligvis kunne skru direkte inn i overflaten uten å bruke en drill. Hvis du monterer på murstein, betong eller stukkatur, må du bore hull for de medfølgende ankrene. Så ja, selv i dette tilfellet har de gitt deg den riktige borkronen og ankrene.

I tilfelle du bestemmer deg for å koble til en eksisterende ringeklokke, må du koble til 2 ledninger. Det spiller ingen rolle hvilken tilkobling du gjør til hver ledning, det vil fungere uansett. Hvis du har en digital dørklokke, må du også koble en medfølgende diode til terminalen. Igjen gir de videoinstruksjoner og en trykt manual for denne og andre detaljer. Dette er omtrent så komplisert som det blir for de fleste modeller.

Før du fysisk monterer ringeklokken, vil appen lede deg gjennom å koble den til WiFi-en din. Dette er den samme appen som du vil bruke for å varsle deg om at noen er ved inngangsdøren din og for å se videofeeden.

Nå, du vil sannsynligvis trenge profesjonell installasjon hvis du bestemmer deg for å velge Ring Doorbell Ellite med mindre du er en ekte gjør-det-selv-mann. Dette er en annen prosess og vil kreve en Ethernet-kabel som kjøres sammen med en innfelt installasjon.

(Her er en artikkel om hvordan du installerer en Ring Video Doorbell sammen med en kort brukerveiledning.)

Er ringeklokken verdt prisen

Hvis du har penger å bruke, er Ring Video Doorbells absolutt verdt prisen. Å eie en vil gi deg trygghet om at du vet nøyaktig hvem som er ved inngangsdøren din, og hvis du justerer innstillingene, hvem som til og med er i hagen din. Du kan snakke med Amazon-sjåføren, pizzamannen eller kanskje vennen din som du trenger å fortelle at du kommer for sent. Ringen avskrekker kriminelle av alle typer også. De vet å se etter videoringeklokker, så å ha en vil vanligvis holde dem i bevegelse.

Du kan også se (og bli varslet) når barna kommer inn og ut av huset mens du er på jobb. Den informasjonen kan være nyttig på mange måter, lol.

Jada, du er bekymret for din sikkerhet OG budsjettet ditt, men det er mange rimelige alternativer der ute for det formålet. Poenget med et smarthjemsystem er derimot å strømlinjeforme alle dine saker for deg og å koble til alle andre enheter sømløst. Over det i dette tilfellet er sikkerhet. Mens din oppfatning av verdi kan variere basert på ditt eget budsjett, vil jeg si at Ring Doorbell definitivt er verdt pengene for alle med en WiFi-tilkobling.

Konklusjon

Ring har revolusjonert hjemmesikkerhet de siste årene. I nyte å vite at mine kjære ikke trenger å åpne døren for noen de ikke kjenner. Jeg liker også å nesten stå ansikt til ansikt med noen ved døren min uansett hvor jeg er i verden.

Hvis du foretrekker å stille inn og glemme smarthjemenhetene dine, elsker ideen om brukervennlige selvovervåkingsalternativer og nyter sinnsro, så anbefaler jeg på det sterkeste å plukke opp din egen videodørklokke.Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...