Er The Ring Spotlight Cam værbestandig?

Nov 16, 2022 | Smarthus


Så det er på tide å installere noen smarte kameraer ute, og vi må sørge for at de tåler det dårlige været. Ring Cams er flotte, men hvilke er vanntette?

I denne artikkelen skal vi diskutere likheter og forskjeller mellom Ring Spotlight Cam og Floodlight Cam, deres værbestandighet og andre detaljer som monteringsspesifikasjoner og strømkilder.

Er The Ring Spotlight Cam værbestandig?

Ring Spotlight Cam er annonsert som værbestandig og i stand til å fungere både under frysepunktet og ørkenforhold (-5°F til 120°F) (-20,5°C til 48,5°C)(1).

Det er ingen IP (Ingress Protection Rating, noen ganger også tolket som International Protection Rating)(4) for Ring Spotlight Cam oppført på Rings nettside, men etter personlig chatting med kundestøtte gjennom support.ring.com ble jeg fortalt at Ring Spotlight Cam har en IP55-klassifisering.

Dette betyr at Ring Spotlight Cam er vanntett så lenge den ikke utsettes for vann under trykk eller høy hastighet. Den er også stort sett rustbestandig, men ikke 100 prosent rustsikker.

Er Ring Floodlight Cam vanntett?

Ring Floodlight Cam markedsføres som værbestandig og i stand til å fungere under frysepunktet og ørkenforhold (-5°F til 120°F) (-20,5°C til 48,5°C)(1).

I likhet med Ring Spotlight Cam, er ikke IP-vurderingen oppført på shop.ring.com-nettstedet. Etter en samtale med en Ring-støttespesialist ble jeg informert om at IP-vurderingen for Ring Floodlight Cam er IP 56, noe som gjør den litt mer værbestandig enn Ring Spotlight Cam og tåler sterkere vannstråler.

Ring Spotlight Cam værbestandig

Ring Spotlight Cam vs Floodlight Cam: Hva er forskjellen?

Det er noen få forskjeller mellom Ring Spotlight Cam og Floodlight Cam, den største forskjellen er selvfølgelig flomlysene.

Ring Floodlight Cam er et større kamera flankert av to ultra-sterke flomlys som er bevegelsesaktivert, mens Spotlight Cam er et kamera omkranset av to mindre sidelys. Floodlighten må være kablet, mens du har muligheten til å kjøre Spotlight Cam på et oppladbart batteri.

Både Ring Spotlight og Ring Floodlight-kameraene har HD-video live view, fjernaktiverte sirener, toveis talefunksjoner og bevegelsesaktiverte varsler med avansert bevegelsesdeteksjon.

Bortsett fra IP-klassifiseringene, er spesifikasjonsinformasjonen tilgjengelig på produktsidene for Ring Spotlight Cam og Ring Floodlight Cam.

IP-vurdering Strømkilde Lysstyrke(Lumens) Dimensjoner
Spotlight Cam 55 Kablet eller batteri 300 for batteri, 375 for kablet 4,9″ x 2,7″ x 2,9″
Floodlight Cam 56 Kablet 1800 11″ x 8,2″ x 7″

Vanlige spørsmål om utendørs ringkamera

Kan Ring Floodlight Cam monteres horisontalt i et tak?

I henhold til brukerhåndboken er bevegelsesdetektoren utformet for å oppdage gjenstander i menneskestørrelse opptil 30 fot unna når den er montert ni fot fra bakken (med bevegelsesdetektoren parallelt med bakken).

Ring Floodlight Cam er bygget for å monteres på veggen, men Ring-nettstedet hevder at det kan monteres horisontalt i taket(6), men kameraet ville ikke ha det ideelle synsfeltet for at bevegelsesdeteksjonen skal fungere som designet(5).

Det er en løsning her i denne videoen for å fikse det med en liten modifikasjon. Jeg har tatt med videoen nedenfor, men hvis du vil montere kameraet horisontalt anbefaler jeg Ring Spotlight Cam.

Kan Ring Spotlight Cam monteres horisontalt?

I motsetning til Ring Floodlight Cam, er Ring Spotlight Cam bedre optimalisert for å monteres horisontalt.

I likhet med Ring Floodlight Cam, sier brukerhåndboken at bevegelsesdetektoren er designet for å oppdage gjenstander i menneskestørrelse opptil 30 fot unna når den er montert ni fot fra bakken (med bevegelsesdetektoren parallelt med bakken).

Er Ring Spotlight Cam batteridrevet eller kablet?

Ring Spotlight Cam kommer i to alternativer: batteridrevet eller kablet gjennom et standard strømuttak. Det batteridrevne alternativet kan enten drives med den medfølgende oppladbare batteripakken eller et valgfritt solcellepanel, det avhenger bare av hvor mye penger du vil bruke.

Batterilevetiden varer rundt 1000 varslingshendelser (2) og vil varsle deg når batteriet begynner å bli lavt gjennom Ring-appen.

For å lade batteriet, kobler du bare til en USB-strømkilde ved hjelp av en mikro-USB-kabel (en er inkludert med kjøpet), og det vil ta omtrent fem til 10 timer å lade helt opp avhengig av strømkilden.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe solcellepanelet for å lade Ring Spotlight Cam vs. en batteripakke, er det viktig at du vurderer miljøet du skal installere kameraet i. Det er to alternativer for et solcellepanel: Ring Solar Panel og Ring Super solcellepanel. Jo flere bevegelseshendelser per dag som registreres, jo mer kraft trenger du.

Hvis Ring Spotlight Cam er i et område som registrerer mye action (10+ hendelser per dag)(5), vil du trenge mer kraft.

Hvis Ring Spotlight Cam er i et område som får mye sollys, trenger du mindre strøm. Ring gir et brukskart som hjelper deg med å bestemme hvilket solcellepanel som fungerer best for miljøet ditt.

Ring ringeklokkepakke

Hvis du vil kombinere ringen din med et Alexa-show, bør du sjekke ut denne Ring Doorbell-pakken:

Uansett hvilken kombinasjon av Ring-produkter du bestemmer deg for å kjøpe, vil alle av dem enten fungere uavhengig eller enhetskobling med hverandre for å gi en “ring” av sikkerhet rundt hjemmet ditt.

Ring Doorbell og sikkerhetskameraer er alle bevegelsesregistrerte og fungerer med Alexa.

Hva med Ring Video Doorbell? Er det i det hele tatt verdt det? Her er hva jeg synes…

Konklusjon

Samlet sett er Ring Spotlight og Ring Floodlight-kameraer gode alternativer for alle som leter etter et smarthjem-aktivert sikkerhetskamera som kan fungere enten uavhengig eller enhetskobling med ringeklokken eller andre Ring-produkter.

Ring-appene er tilgjengelige på både Android- og iOS-systemer. Både Ring Spotlight og Ring Floodlight-sikkerhetskameraene er værbestandige nok for de fleste miljøer og kan monteres enten vertikalt eller horisontalt (selv om Ring Spotlight Cam er et bedre alternativ hvis du vil ha et horisontalt montert sikkerhetskamera).

Begge kameraene vil gi deg trygghet mot uønskede verandabanditter denne høytiden og utover.

Kilder:

  1. https://au-en.ring.com/products/spotlight-cam-battery
  2. https://support.ring.com/hc/en-us/articles/115003325043-Charging-Your-Ring-Spotlight-Cam-Battery
  3. https://support.ring.com/hc/en-us/articles/360027286272-Picking-the-Correct-Solar-Panel-for-Your-Environment
  4. https://www.brenclosures.com.au/wp-content/uploads/BR-Enclosures_IP-Ratings-Chart.pdf
  5. https://community.ring.com/t5/Security-Cams/Floodlight-Cam-Mounting/td-p/2945
  6. https://support.ring.com/hc/en-us/articles/115001522906-Floodlight-Cam-Information#Can_I_install_Floodlight_Cam_upside-down_or_horizonallyHer er kilden til saken

Android 2023.3: Flere servere og Windows 11-app

Android 2023.3: Flere servere og Windows 11-app

Den er endelig her, en av de vanligste funksjonsforespørslene for Home Assistant Android Companion-appen: du kan nå konfigurere flere Home Assistant-servere. Appen kan sende sensoroppdateringer til alle servere og enkelt blande og matche widgets, fliser og...

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...