ESP legger til en smart plugg med integrert USB-C til Fort-serien

Feb 18, 2023 | Diverse


ESP legger til en smart plugg med integrert USB-C til Fort-serien

Etter å ha sett liten endring i nesten hundre år siden den først ble oppfunnet i 1926, har 3-pinners pluggen gjennomgått noen store utviklinger de siste årene med fremkomsten av smart teknologi. Nå har ESP tatt det nylig utviklede konseptet med den smarte pluggen og innlemmet både USB Type A og Type C ladefasiliteter for å utvide funksjonaliteten ytterligere.

Den nye smartpluggen er en del av Fort Smart Security-serien, og har en 3-pinners 13 ampere stikkontakt som kan fjernstyres og planlegges via en app og brukes til å kontrollere en rekke apparater og enheter – for eksempel lamper, elektriske varmeovner og radioer. . I tillegg gir pluggen 2 x Type A USB og 1 x Type C vurdert til 2,4amp totalt.

Dette gir to alternativer for å kontrollere enheter – via stikkontakten eller USB/Type C-tilkobling. Smartpluggen styres via ‘Click Smart+’-appen fra Scolmore, som er helt abonnementsfri, uten ekstra avgifter. Smartpluggen krever 2,4 GHz Wi-Fi-tilkobling uten ekstra hub.

Vi lever i en tid der flere enheter krever strøm og lading gjennom USB-porter, spesielt Type C som kreves av mange moderne smartteknologiske enheter. De tre USB-portene på ESPs nye smartplugg kan styres som én av appen, med fjernkontroll og planlegging via appen som gjelder for alle 3 USB-portene, mens 3 pins-kontakten styres uavhengig.

Den smarte pluggen kan brukes til å betjene lamper i skumrings- og daggrymodus eller på bestemte tider på dagen eller uken for å passe brukerens livsstilskrav. Hvis den brukes sammen med Fort smart alarm, kan stikkontakten aktiveres gjennom alarm-, til- og frakoblingsmoduser. For eksempel, hvis den smarte alarmen går i en alarm, vil gulvlampene koblet til stikkontakten slå seg på.

Med hele utvalget av Fort smarte sikkerhetsprodukter og Click Smart+ hjemmeautomatiseringsprodukter kontrollert av Click Smart+-appen, har brukere kontroll over en rekke tilkoblede hjem og sikkerhetsprodukter fra én sikker, lett tilgjengelig plattform.

For mer informasjon, klikk herKilde