ESP legger til Wi-Fi-termostat til Fort smart-serien

Jan 14, 2023 | Diverse


ESP legger til Wi-Fi-termostat til Fort smart-serien

ESP fortsetter å utvide Fort-porteføljen sin av smarte produkter og har nettopp lagt til en smart termostat i utvalget – som gir installatører muligheten til enkelt å legge til en smart kontrollfunksjon til sine kunders boligvarme.

Forts smarttermostat lar deg kontrollere og overvåke romtemperaturen og termostataktiviteten fra hvor som helst i verden, via en smarttelefon eller nettbrett. Den styres gjennom den abonnementsfrie ClickSmart+-appen fra Scolmore, som gir brukerne kontroll over en rekke tilkoblede hjem- og sikkerhetsprodukter fra én sikker, lett tilgjengelig plattform.

Ettersom flere og flere husholdninger ser fordelen med smarte enheter for å kontrollere ulike elementer i hjemmet – så øker også etterspørselen etter smarte kontroller som kan hjelpe med energisparing. ESPs Fort smart termostat tilbyr energieffektiv programmering og med fjerntilgang via appen gir den konstant overvåking og kontroll til fingerspissene. Den kan stemmestyres via Alexa og Google Assistant.

Den er designet for å være enkel å installere og betjene og er egnet for elektriske, gass- eller oljesystemer. En kjele kan styres enten ved å koble til Fort-termostaten eller termostatens mottaker – noe som gir full installasjonsfleksibilitet.

Nøkkelfunksjoner til termostaten som vil hjelpe med kontroll av energibruk inkluderer den optimale startfunksjonen og deteksjonsfunksjonen for åpent vindu/dør.

Optimal startfunksjon – dette sikrer at de optimale temperaturforholdene oppnås til de nødvendige tidspunktene. Kjelen fyres gradvis etter hvert som den innstilte tiden nærmer seg, i motsetning til store ineffektive overspenninger og varmebehov til planlagt tid. Denne energieffektivitetsfunksjonen justerer starttiden til varmesystemet avhengig av hvor kaldt det er. For eksempel, på kalde dager vil varmesystemet startes tidligere for å sikre at boligen er varm til planlagt tid, og på varmere dager vil varmesystemet startes senere for å spare energi.

Deteksjon av åpent vindu/dør – denne bruker plutselige endringer i temperaturen for å oppdage om et vindu er åpent og slås av en stund for å spare energi. For eksempel, hvis romtemperaturen synker betydelig i løpet av 3 minutter, vil termostaten stoppe en oppvarming. Termostaten vil da gjenoppta oppvarmingen hvis enten temperaturen kommer seg tilbake eller det går 30 minutter.

Den nye smarte termostaten har en slank, moderne design, med berøringsknapp for manuell kontroll og en tydelig LED-skjerm. Den har en tastelås for å unngå at noen knapper trykkes inn ved et uhell eller av barn. Den leveres komplett med bordstativ eller veggmonteringsalternativ.

Fort-termostaten kombinerer smart Wi-Fi-kontroll, 7-dagers planleggingsautomatisering og optimalisering for å hjelpe Boiler Plus-kompatible krav.

Finn ut mer herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...