ESP utvider Beacon Disabled Refuge-serien

Nov 14, 2022 | Diverse


ESP utvider Beacon Disabled Refuge-serien

Tidligere i år lanserte ESP en ny kategori produkter med sin Beacon Disabled Refuge-serie.

Beacon-serien oppfyller kravene i BS9999:2017 og Building Regulations Approved Document B, og omfatter en rekke produkter som er spesielt utviklet for å hjelpe nødevakueringssituasjoner i et bredt spekter av bygninger og lokaler – med sikte på å hjelpe personer med begrenset mobilitet til å trygt gå ut av bygningen.

Beacon ‘Master Stations’ er det sentrale punktet i systemet, som kombinerer funksjonshemmede tilfluktsstasjoner, branntelefoner og nødalarmer for å danne ett fullt integrert system.

ESP har nettopp utvidet utvalget med en ny grønn disabled Refuge Outstation som vil bli tilbudt i tillegg til den eksisterende versjonen av rustfritt stål. Den nye Green Outstation vil appellere til prosjekter og installasjoner der budsjettene kan være begrenset.

Utendørsstasjoner for funksjonshemmede, kjent som ‘Type B’, gir et fast kommunikasjonspunkt i en bygning for brukere som trenger evakuering eller assistanse.

Plassert i tilfluktsområder som vanligvis finnes i beskyttede trapperom, gir Outstation tosidig lyd til hovedstasjonen, som er plassert i bygningens kontrollrom, eller ved tilgangspunktene for brannvesenet.

Den nye grønne ‘Type B’ Outstation har alle funksjonene og fordelene til versjonen av rustfritt stål:

  • Høykvalitets duplekslyd og høyt volum ringetone
  • Håndfri samtaledrift med LED-anropsstatus
  • Valgfritt innfelt eller overflatemontering
  • Fullt kompatibel med BS5839-9:2021

For å se hele Beacon-utvalget, klikk herKilde