Europa truer med gjengjeldelse over inflasjonsreduksjonsloven

Oct 29, 2022 | Elbil og elbil ladere


Frankrikes president Emmanuel Macron og Tysklands forbundskansler Olaf Scholz vil at Europa skal forhandle med USA om inflasjonsreduksjonsloven og har truet med gjengjeldelse ellers.

Inflasjonsreduksjonsloven (IRA) har igjen vekket harme hos europeiske ledere. I den siste rapporten om emnet fra Politico, Frankrike og Tyskland har truet med gjengjeldelse fra EU på grunn av den “diskriminerende” handlingen. Det er imidlertid uklart om Biden er villig til å gjøre endringer i loven etter den vellykkede tiltrekningen av virksomheter til USA

Siden IRA ble vedtatt tidligere i år, har kravene til hvordan produsenter av elektriske kjøretøy kan kvalifisere seg for føderale insentiver blitt hardt kritisert. Spesifikt krever policyen amerikansk montering av kjøretøyet og vil etter hvert kreve at visse materialer kommer innenlands for å kvalifisere seg. En av de første som ga en uttalelse angående handlingen var Hyundai (som mangler USA-basert EV-produksjon) og den sørkoreanske regjeringen. De har nylig fått selskap av EU, hvis bekymring nå gjenspeiles av Frankrike og Tyskland.

De nylige klagene fra Europa angående handlingen kommer etter at de franske og tyske lederne møttes i Champagne, Frankrike, tidligere denne uken. I følge Politicoer budskapet fra møtet “hvis USA ikke trapper ned, så må EU slå tilbake.”

Det er fortsatt uklart hvordan EU ville gjengjelde inflasjonsreduksjonsloven; imidlertid, som bemerket av Politicohar EU lenge vurdert en politikk som vil stimulere europeisk produserte produkter til å selges innenfor deres grenser.

Reaksjonen fra Biden-administrasjonen er dempet. Akkurat i dag var presidenten opptatt av å reise til Syracuse, New York, hvor en ny produksjonsplass for databrikker forventes å gå i bygging i løpet av det kommende året. Uten tvil, et anlegg som ble oppmuntret til å komme til USA av presidentens politikk.

Dette nikker til spørsmålet som USA til slutt må møte. President Biden har nå blitt kontaktet av utallige verdensledere som ønsker å forhandle angående IRA. Vil han være villig til å forhandle, eller vil han prøve å kjempe for å opprettholde produksjonsjobbene og virksomhetene han har tiltrukket seg til USA?

Hva synes du om artikkelen? Har du kommentarer, spørsmål eller bekymringer? Send meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter @WilliamWritin. Har du nyhetstips, send oss ​​en e-post på [email protected]!

Europa truer med gjengjeldelse over inflasjonsreduksjonsloven


Se Kilden

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge En ærlig titt på sikkerhet for elektriske kjøretøy Neste generasjon kjøretøy ser ut til å bli elektrisk. Disse bilene er bedre for miljøet, men er de tryggere for sjåføren eller andre? Det er noen misoppfatninger om...