EV Circuit Service Upgrade – Woodbridge Electrician

Apr 28, 2023 | Diverse


“Snøballeffekten” er enhver huseiers verste mareritt når de planlegger oppussing eller oppgradering av hjemmet. Hypotetisk sett skjer denne effekten når et prosjekt som bare skulle koste $100,00 ender opp med å koste $1000,00. Ytterligere, uforutsette reparasjoner ender opp med å gjøre det som burde vært en enkel, rimelig boligoppgradering til et komplisert og kostbart prosjekt. Denne snøballeffekten kan være spesielt anvendelig når det gjelder å installere en ladekrets for et nytt elektrisk kjøretøy.

Hvert hjem har et elektrisk system som er designet for å gi nok elektrisk strøm til å støtte belysning, apparater og HVAC-system. Den komponenten i det elektriske systemet ditt som mest nøyaktig definerer “størrelsen” på det elektriske systemet, er hjemmets “tjeneste”. Den “elektriske tjenesten” inkluderer målerbasen på utsiden av huset, serviceinngangskabelen, det elektriske panelet som inneholder effektbryterne, vannrørforbindelsene og jordstenger. “Størrelsen” på tjenesten er definert i “Ampere”. I Nord-Virginia kan de vanligste tjenestestørrelsene variere fra 60 ampere til 600 ampere, med de aller fleste mellom 150 og 200 ampere. Selv om størrelsen på tjenesten er viktig å vite, er den ikke den viktigste faktoren for å avgjøre om hjemmets tjeneste er stor nok til å håndtere tillegg av et elektrisk kjøretøy.

Den viktigste faktoren for å avgjøre om tjenesten din kan håndtere den ekstra belastningen til en ladekrets for elektriske kjøretøy er den elektriske belastningen som hjemmet ditt legger på tjenesten. Noen boliger belaster el-tjenesten relativt lite, og noen boliger belaster el-tjenesten relativt stor. Vanligvis har hjem som bruker elektrisitet til oppvarming, varmt vann og kokeapparater en tendens til å bruke en større prosentandel av den elektriske strømmen som er tilgjengelig for tjenesten. På den annen side har hjem som bruker naturgass, propan eller olje til oppvarming, varmt vann og kokeapparater en tendens til å bruke en mindre prosentandel av strømmen som er tilgjengelig for tjenesten. Dette er fordi det er svært lite effektivt å generere varme, spesielt når varmeelementer, som brennerne på en komfyr, eller tilleggsvarmen i en varmepumpe brukes. Hjem som bruker elektrisitet til å lage varme er mer sannsynlig å trenge en større elektrisk tjeneste for å håndtere ekstra belastninger fra en ladekrets for elektriske kjøretøy.

Siden oppgradering av hjemmets elektriske tjeneste gir betydelige kostnader for å installere en elektrisk kjøretøykrets, bør du ha en ide om statusen til belastningen på tjenesten din før du ringer en elektriker. Ingeniører og elektrikere bruker et standard skjema for lastberegning som er gitt for oss i National Electrical Code. Imidlertid kan dette skjemaet være ganske forvirrende for noen som ikke regelmessig jobber med det. Den beste måten å finne ut om hjemmet ditt er en god kandidat for en tjenesteoppgradering er å vite størrelsen på tjenesten og typen oppvarming huset bruker. I felten finner vi vanligvis at boliger som har en service på 200 Amp eller større med fossilt brenselvarme har mindre sjanse for å trenge en serviceoppgradering siden gassen eller oljen gir energi til oppvarming. På den annen side finner vi typisk at boliger som har en tjeneste på 200 ampere eller mindre med elektrisk varme har større sjanse for å trenge en serviceoppgradering, siden energien til å skape varmen leveres av den elektriske tjenesten. Lastberegninger bør alltid utføres av elektrikeren din før du legger til en stor elektrisk belastning som et ladesystem for et elektrisk kjøretøy. Dette gjelder spesielt hvis hjemmet ditt har en service på 200 ampere eller mindre og har elektrisk varme.

Hvis du ser på å kjøpe et elektrisk kjøretøy og lurer på om huset ditt tåler den ekstra belastningen, eller om du allerede har et elektrisk kjøretøy og ønsker å installere en 50 Amp eller 60 Amp nivå 2 ladekrets, er det veldig viktig å vite på forhånd hvis en tjenesteoppgradering er nødvendig for å installere den nye ladekretsen. Informasjonen i denne artikkelen er laget for å gi en rask ide om hvor mye strøm det elektriske systemet ditt har tilgjengelig. For å være sikker, vennligst kontakt en autorisert elektriker og få denne elektrikeren til å utføre belastningsberegninger i henhold til National Electrical Code. Denne informasjonen vil hjelpe deg med å planlegge utgiftene til å oppgradere den elektriske tjenesten hvis det er nødvendig.

Flere artikler om elektrisk kjøretøyforsyningsutstyr (EVSE)

faq-elektriske-kjøretøyer

Vanlige spørsmål om elektriske kjøretøy

Kilde