EV-Comply: Hvordan fungerer det og hva er funksjonene og fordelene for EV-installatøren?

Dec 2, 2022 | Diverse


EV-Comply: Hvordan fungerer det og hva er funksjonene og fordelene for EV-installatøren?

Vi oppdager mer om inspirasjonen bak en ny løsning som tar sikte på å hjelpe EV-ladepunktspesialister med å produsere kompatible og sikre installasjoner.

Allerede etablert som en av Storbritannias ledende programvareløsninger for installatører av elbiler, EV-comply, er det nyeste programvareproduktet fra compliance-spesialistene Platform d-Risk. EV-comply ble lansert akkurat da verden gikk i lås, og er en sann suksesshistorie etter Covid.

En programvareplattform for installatører som løfter bedrifter inn i det 21. århundre ved å digitalisere kundeengasjement og deres forretningspraksis, reduserer behovet for penn og papir, forbedrer effektiviteten og sparer bedrifter for tid, ressurser og penger. Dette kan deretter settes tilbake til å utvide virksomheten.

Inspirert av en elektriker

Laget for å gjøre installasjoner av EV-ladepunkter enklere enn noen gang før, drar EV-comply nytte av kunnskapen og erfaringen til grunnleggeren og administrerende direktøren, Stephen Smith, en tidligere elektriker som forstår både de praktiske og administrative aspektene ved jobben, sammen med den kundevendte elementer og overordnede utfordringer ved å levere en kvalitetstjeneste hver gang.

Ved å tilpasse denne kunnskapen med den nyeste smartteknologien, har EV-comply vært i stand til å hjelpe over 850 forretningspartnere med å levere tusenvis av installasjoner i Storbritannia og Europa, med et uovertruffen støttenettverk og brukervennlige mobil- og desktopapplikasjoner.

Stephen sier: «Vår etos har alltid vært å lage et produkt med installatøren i forkant. Gjennom hele livssyklusen til EV-comply har vårt fokus vært på å forenkle og automatisere så mye som mulig, med fokus på de komplekse installasjons- og tidkrevende administrasjonsprosessene knyttet til hver jobb, samtidig som det er så kostnadseffektivt og brukervennlig som mulig.»

Denne tilnærmingen til EV-comply sine produkter og tjenester har akselerert virksomheter, både store og små, ved å hjelpe dem med å nå et nivå opp til å levere konsistente, profesjonelle, kompatible tjenester til sine kunder fra første engasjement til en fullført installasjon.

Som en ytterligere fordel har EV-comply nylig lansert “EV-comply Buyer’s Club”, der brukere kan få tilgang til eksklusive rabatter fra et økende antall partnerbedrifter, inkludert nasjonale og uavhengige grossister.

EV COMPLY: HVA ER FUNKSJONENE OG FORDELENE?

La oss ta en titt på noen nøkkelfunksjoner som installatører bruker for å forbedre virksomheten sin:

 • Fullstendig tilpassbar – digital kundefangst og -engasjement.
 • Fleksible alternativer for flere undersøkelser, inkludert ny ekstern virtuell/video-undersøkelsesfunksjon.
 • Digitalt tilbudssystem.
 • Betalingsmulighet – ta innskudd, fulle betalinger, tilleggsarbeider etc.
 • Evne til å integrere med over 5000+ eksterne systemer. inkludert Outlook, Salesforce, Hubspot og regnskapsprogramvare.
 • Automatiserte DNO-varsler.
 • Forskrift 13-kompatibel (ny).
 • Full produktkunnskapsbase.
 • Fullt tilpassbar og digital – fullførings-/overleveringspakker.
 • Full skrivebordsportal støttet av innfødt mobilapp for Android/iOS.
 • Fasilitet for å hjelpe brukere med å etablere egne landsdekkende installatørnettverk.
 • Fullt sikret datatjeneste via Amazon Web Services (AWS).

Tre programvareversjoner

EV-comply har for tiden tre versjoner av programvaren tilgjengelig: ‘Business’, ‘Pro’ og ‘Enterprise’, alle bygget rundt et kraftig kjerneprodukt. Hver versjon består av separate funksjonsmoduler som er aktivert for å passe hver virksomhet og kundenes behov. Dette gir stor fleksibilitet, ettersom EV-comply kan tilpasses unisont etter hvert som virksomheter vokser og forretningsmodellen deres utvikler seg.

Støttet av et dedikert team, tilbyr EV-comply kundestøtte og opplevelse på høyt nivå til sin voksende brukerbase. Enten det er ekstra opplæring eller teknisk/brukerstøtte, er teamet alltid tilgjengelig for å hjelpe når det er nødvendig.

Når det gjelder kostnad, starter EV-comply sin ‘Business’-versjon på £20 per bruker, per måned med ‘Pro’ og ‘Enterprise’-versjoner også tilgjengelige. Alle tilbyr funksjonspakkede løsninger, inkludert “ubegrenset” kundeengasjement, undersøkelser, tilbud, installasjoner, DNO-varsler og mye mer. Nye brukere kan ofte være i gang samme dag.

Stephen sier: «Dette representerer en svært kostnadseffektiv løsning for enhver bedriftsstørrelse. For oss er det ikke nok å bare tilby verdi for pengene med programvaren og tjenestene våre, vi må gi mer enn det til brukerne våre. Det er det vi forventer som kunde, så det er det vi streber etter å gjøre”.

Fremtidig utvikling

Fremtiden til både EV-comply og programvaren utvikler seg med kunngjøringer som kommer snart som inkluderer en fullstendig rebrand for å tilpasse seg selskapets utvikling til å bli en ledende programvareleverandør på tvers av det grønne teknologiområdet. Flere installasjonstyper vil være aktivert, inkludert EV-ladere, solcelle-PV, batterilagring og mye mer.

Stephen konkluderer: «Å legge til flere moduler for å legge til rette for nye installasjonstyper er bare en naturlig fremgang for programvaren vår og for virksomheten som helhet. Se denne plassen!”

For å få mer informasjon om EV-Comply, klikk herKilde