EV skattekredittdetaljer, F-150 lynpriser opp, Hummer EV, Jeep Magneto og Recon: Dagens bilnyheter

Mar 31, 2023 | Elbil og elbil ladere


F-150 Lightning-prisene stiger igjen, GMC erter en overlanding-versjon av Hummer EV, og Jeep gir nok et glimt av hva som skal til for å lage en Wrangler EV. Og skattekredittdetaljer utgitt i morges gjør at 18. april faller bort for mange elbiler. Dette og mer, her på Green Car Reports.

Med veiledning for regler om kritiske mineralkrav utstedt fredag ​​og som skal vedtas 18. april, vil antallet kredittkvalifiserte elbiler synke betydelig, og beløpet mange eksisterende modeller kvalifiserer for vil falle fra $7.500 til $3.750. Men med inkludering av frihandelspartnere, under en løs definisjon, vil materialer fra Japan og Sør-Korea, blant mange nasjoner, bli inkludert.

Ford har igjen hevet prisene på den elektriske basen F-150 Lightning pickup og noen modeller lenger opp i utvalget. Det etterlater basis Pro-versjonen av denne lastebilen nesten 50 % høyere enn den opprinnelig var for mindre enn et år siden.

GMC ertet i går at et kommende Hummer EV SUV-overlandingskonsept vil omfavne off-the-grid eventyr med et solcellepanel på taket og mer.

Jeep har avslørt det Wrangler-baserte Magneto 3.0 EV-konseptet, og det peker fremover mot den Wrangler-inspirerte Jeep Recon EV som kommer til Nord-Amerika neste år.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter

Se Kilden