EVIOS sin nye Stewartby-fabrikk åpnet av ordfører i Bedford

Sep 4, 2022 | Diverse


EVIOS sin nye Stewartby-fabrikk åpnet av ordfører i Bedford

Ordføreren i Bedford, Dave Hodgson, har formelt åpnet de helt nye lokalene til EVIOS, en britisk oppstartsbedrift med base i Stewartby, Bedfordshire, som produserer innovative innenlandske ladepunkter for elektriske kjøretøy.

Åpningen sammenfaller med bekreftelsen av EVIOS sin plan om å ansette opptil 60 personer i lokalområdet i løpet av de neste 12 månedene for en lang rekke roller, inkludert apputviklere, produksjonsledere, elektroteknikk, installasjoner, salg og kundestøtte.

Ordføreren klippet offisielt båndet på det spesialbygde Stewartby-anlegget 8. august, der EVIOS designer, produserer og sender sin nye hjemmelader. På arrangementet diskuterte EVIOSs administrerende direktør David Martell og ordføreren fremtiden for mobilitet og behovet for å fremme bruken av elektriske kjøretøy i og rundt Bedford.

Beslutningen om å produsere EVIOS One i Bedfordshire støtter et strategisk mål fra selskapet om å minimere de økonomiske og miljømessige kostnadene ved levering for britiske bilister. Ved siden av Bedford Borough Council støtter EVIOS innføringen av rene mobilitetsløsninger og lånte ut en elbil til ordføreren i uken før åpningen for å oppleve elbil-eierskap fra første hånd.

Dave Hodgson, valgt til ordfører i Bedford Borough Council, sa: “Vi er utrolig stolte over å ha EVIOS som åpner sitt nye hovedkvarter i Bedford Borough. Ikke bare bringer de jobber til lokalbefolkningen ved hjelp av vår Jobs Hub-tjeneste, men også deres innovasjon og fokus på grønn energi gir spennende utsikter for en sektor vi ønsker å vokse i bydelen.

«Jeg vil gjerne takke EVIOS for å invitere meg til båndklippearrangementet. Det var en fantastisk mulighet til å møte noen av dem som leverer ladepunkter for elektriske kjøretøy til hjem og bedrifter i Bedford Borough.»

Bedfordshire har lansert et “Go Electric”-incentiv, en online briefing for lokale Bedfordshire-bedrifter for å forstå alternativene for å støtte flere mennesker i å bytte til elektrisk.

Bedford Borough Council jobber for tiden med et fornybart prosjekt i Priory Country Park, med fokus på energieffektivitetsforbedringer, inkludert solcelleanlegg.

På slutten av 2021 rapporterte Bedford Borough Council at 73 % av voksne i fylket for tiden er ansatt, og EVIOS håper å øke denne prosentandelen med sine nye høyteknologiske roller.

EVIOS One har tre innstillinger, der brukeren kan prioritere hurtiglading (Pure Speed), rimelig lading (Pure Value) eller maksimal bærekraftig lading (Pure Green). Pure Green er der ladepunktet samhandler med sol- eller vindkraftkilder knyttet til hjemmet for å gi nullutslippslading.

For mer informasjon om EVIOS One klikk her

For å registrere deg for Bedford Borough Councils ‘Go Electric’ insentiv, vennligst registrer deg herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...