F-150 Lightning omstart, Tesla trådløs lading, Kia EV9 tease, EV-turlengde: Dagens bilnyheter

Mar 4, 2023 | Elbil og elbil ladere


Ford har sagt at den vil starte F-150 Lightning-produksjonen på nytt. Kia EV9 får sin debut denne måneden. EV-eiere kjører lenger per dag. Og vil trådløs toveis lading bidra til å gjøre Tesla-kjøretøyer mer nyttige hjemme og til nettet? Dette og mer, her på Green Car Reports.

Tesla antydet i sin Investor Day-presentasjon at de vurderer trådløs EV-lading som en del av fremtiden. Vi så på hvordan denne teknologien kan gå riktig sammen med eierens bekvemmelighet, fremtidige funksjoner for selvkjøring (eller selvparkering) og toveis ladefunksjonen som Tesla også bekreftet denne uken er på vei innen to år.

Designet til den elektriske SUV-en Kia EV9 ble ertet på torsdag i noen få skjulte bilder, selv om de er nok til å markere at produksjons-EV9 vil likne veldig mye på EV9-konseptet.

Ford bekreftet torsdag at de vil starte produksjonen av den elektriske F-150 Lightning-lastebilen på nytt 13. mars, noe som gir tid til å levere nye batterier og pakker til produksjonslinjen. Det har fortsatt ikke sagt hva det batterirelaterte problemet var, eller bekreftet om det kan føre til tilbakekalling.

Og ifølge et dataanalysefirma som fanger datapunkter fra millioner av kjøretøy og milliarder av reiser, øker EV-turlengden raskt – og den er nå nesten lik den for bensinbiler. Det kan være en indikasjon på at rekkeviddeangsten er over og enda flere kjøpere direkte erstatter gassmodellene sine med elbiler.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter

Se Kilden