Få en bilforsikring selv etter utløpsdatoen

Oct 9, 2022 | Elbil og elbil ladere


Tips for å holde bilen dekket

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker.

Hver bilforsikring har en utløpsdato. Politikkens utløp kan forekomme når som helst basert på den valgte poliseperioden. Hvis du følger motorvognloven i ditt land, vil du se at det følger med spesielle vilkår og betingelser. Riktig analyse av det samme er nødvendig hvis du ønsker å sikre at bilforsikringen din går greit. Husk at alle kjøretøyeiere må ha tredjepartsforsikring dersom de ønsker å kjøre lovlig på veien. Hvis polititjenestemenn holder deg for ikke å ha en gyldig forsikring når du kjører bilen, kan du måtte betale en stor bot, eller du kan bli fengslet, avhengig av alvorlighetsgraden av saken. Din involvering i en ulykke kombinert med manglende besittelse av forsikring kan påvirke omdømmet ditt og gjøre deg personlig ansvarlig for å betale for skaden du har påført tredjeparten. Så det er grunnleggende for fornye en bilforsikring før den utløper.

Tre måter å fornye en bilforsikring på

bilforsikring
Hvis du kjører, trenger du forsikring

Du må utforske de grunnleggende kategoriene for fornyelse av bilforsikring etter utløpet. Disse inkluderer følgende:

● Du kan fornye den utløpte bilforsikringen umiddelbart etter utløpet. Hvis bilforsikringen er over, kan forsikringsselskapet sende deg et varsel via e-post eller SMS angående informasjonen. Du kan få billige tilbud på bilforsikring for å sikre din økonomi. Det kan hende du slipper å møte negative konsekvenser når du fornyer forsikringen i løpet av de neste dagene etter utløp. Du kan kanskje også bruke en bonus uten krav.

● Forny forsikringen din innen utsettelsesperioden. Generelt gir forsikringsbyråer en utsettelsesperiode på 30 dager eller så. Du kan fornye planen innen denne perioden.

● Du kan også fornye den utløpte bilforsikringen etter utløpet av fristen. Hvis du gjør det, må du kanskje få en helt ny bilforsikring. Dessuten kan forsikringspremiene også gå opp. Eventuelle akkumulerte bonuser vil ikke komme til deg fordi utsettelsesperioden er over. Derfor må du bære konsekvensene.

Tips å huske på når forsikringen har utløpt

Du kan ikke fornye den utløpte forsikringen; det er noen grunnleggende skritt du må ta. Disse inkluderer følgende:

bilforsikring
Hvis forsikringen din har utløpt, ikke sett deg bak rattet

● Siden tredjepartsforsikring er obligatorisk for hver bil, er det ulovlig å kjøre bilen uten papirer. Du må slutte å kjøre kjøretøyet. Det er det viktigste du kan gjøre når bilforsikringen har utløpt.

● Se gjennom den gamle forsikringen for å gi deg informasjon om polisen. Prøv å forstå om det var tilstrekkelig for deg eller ikke. Hvis det var det, kan du fornye policyen. Men hvis det ikke er det, må du undersøke og sjekke annen dekning som tilbys av mange forsikringsselskaper og plukke opp en plan som passer deg og dine behov.

● Du bør kontakte forsikringsselskapet ditt så raskt som mulig, slik at de raskt kan iverksette tiltak og effektivisere prosessen. Kontroller at kjøretøyet ditt er tilgjengelig for inspeksjon av forsikringsselskapet.

Dette er noen grunnleggende trinn du ikke bør overse hvis du ønsker å fornye bilforsikringen din.Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...