Få et rent og trygt miljø med Pure Air Box fra Haverland

Jan 7, 2023 | Diverse


Få et rent og trygt miljø med Pure Air Box fra Haverland

Pure Air Box fra Haverland er en overraskende kraftig enhet som er i stand til å rense og desinfisere luft og overflater med 99,99 %, takket være PCOTM teknologi, og dermed redusere miljøforurensning og gi den beste innendørs luftkvalitet.

Hvis vi har lært noe de siste årene, er det at luftkvalitet er grunnleggende, og å opprettholde et rent, trygt og ventilert miljø blir stadig viktigere i alle rom. Av denne grunn, det er nødvendig å ha produkter som er i stand til å oppnå en luft fri for urenheter og virus innendørs, fra rom hjemme til kontorer, treningssentre, restauranter, skoler… God innendørs luftkvalitet bidrar til å forhindre helseproblemer, spesielt luftveisproblemer, noe som er viktig for allergiske eller astmatiske personer.

For å hjelpe oss med å oppnå maksimal komfort og velvære med et rent og kvalitetsmiljø, har Haverland, et ledende spansk merke innen klimaanlegg, Pure Air Box-renseren. Det er en kompakt og svært kraftig enhet som er i stand til å eliminere virus, bakterier og bakterier fra luften og fra overflater med 99,99 % effektivitet.

Den ioniserer, deodoriserer, desinfiserer og oksygenerer luften og overflatene i rommet, og klarer å redusere miljøforurensning, favoriserer helse i lukkede rom og gir den beste pleie og kvalitet på inneluften, så viktig i den nåværende konteksten. Alt dette med et lavt forbruk som gjør det mulig å redusere energiforbruket med presisjon og ha respekt for miljøet.

Den er designet for å desinfisere og rense alle rom (hjem, kontorer, butikker, skoler, barer, hoteller, idrettsanlegg …) opptil 140 m2. kontinuerlig, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Den er også i stand til å eliminere patogener (bakterier, virus), støv i hjemmet, allergener (dyrehår, pollen), mugg (sopp, sporer), samt andre mikroorganismer, VOC (flyktige organiske forbindelser) og urenheter i luften , selv om de ved første øyekast er ubetydelige. Alt dette uten å bruke kjemiske produkter som aerosoler eller væsker, noe som i tillegg til det lave forbruket gjør det til et fullstendig respektfullt produkt med miljøet, som fastsatt av EUs Ecodesign-direktiv.

Denne enheten bruker PCOTM (Fotokatalytisk oksidasjon) teknologi, en teknologi som etterligner naturens oppførsel, og som kombinerer virkningen av UV-lys, hydroksylradikaler og ionisering, slik at den kan brukes i nærvær av mennesker og kjæledyr. I tillegg har den “Borte”-modus, som genererer ozon på en kontrollert måte i ubebodde rom og hvis aktivering er valgfri.

Faktisk, takket være potensialet som et desinfeksjonsmiddel, det er spesielt indisert for lindring av allergisymptomer, som hoste, nysing og kløende eller rennende øyne. Dens bruk gjør det mulig å dekke rensing og desinfeksjon av forskjellige rom i henhold til behovene takket være sine 3 driftshastigheter; og lar deg spare på strømregningen, takket være det lave strømforbruket, som ligner på en 21-watts LED-pære.

Det er kompakt og lett størrelse er designet for å kunne transporteres hvor som helst enkelt og uten behov for komplekse installasjoner. Den er veldig stillegående og favoriserer bruken også om natten. Den har en minimalistisk og elegant designsom gjør at den kan integreres perfekt med resten av møblene.

Finn ut mer om Haverland herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...