Fiat profesjonelle E-Doblò vinner DrivingElectrics beste lille elektriske varebil-pris for 2023

Jan 24, 2023 | Diverse


Fiat profesjonelle E-Doblò vinner DrivingElectrics beste lille elektriske varebil-pris for 2023

Fiat Professionals nye E-Doblò har blitt kåret til beste små elektriske varebil for 2023 ved den årlige DrivingElectric-prisen. Prisen markerer den første prisen for den elektriske varebilen siden lanseringen i juni 2022.

Nye E-Doblò ble berømmet for sin allsidighet, ladefunksjoner og sikkerhetsutstyrsfunksjoner, av DrivingElectrics panel av ekspertdommere.

Richard Ingram, redaktør DrivingElectric sa: “Fiat e-Doblò er vår beste lille elektriske varebil for 2023. Enkel å kjøre, allsidig og rask å lade, den gjør overgangen til elektrisk en problemfri for så mange bedriftseiere.”

Som en anerkjennelse av E-Doblòs allsidighet, er Best Small Electric Van tilgjengelig i to lengder og to forskjellige konfigurasjoner – Panel og Crew Cab.

Varebilen med kort akselavstand har et lastevolum på 3,3 m³ og en utvendig lengde på 4,4 m, mens versjonen med lang akselavstand har et lastevolum på 3,9 m³ med en lengde på 4,75 m.

I mellomtiden har Crew Cab – kun tilgjengelig med lang akselavstand – et lastevolum på 3,5 m³ og en lengde på 4,75 m.

Nye E-Doblò har en 100kW elektrisk motor og et 50kWh batteri som tillater opptil 175 miles i WLTP-syklusen.

Den tilbyr også lademuligheter på opptil 100 kW, noe som gjør at varebilen kan nå 80 % lading på bare 30 minutter.

Den utmerkede sikkerhetsfunksjonen på E-Doblò er Magic Mirror, som takket være to kameraer – ett under høyre bakspeil og det andre over bakdørene – sikrer at sjåføren har tre forskjellige visninger for å utføre den mest kompliserte manøveren på en tryggest mulig måte.

Hele plassen til E-Doblò er skreddersydd for fører- og passasjerbehov med stor oppmerksomhet til akustisk komfort, noe som reduserer det gjennomsnittlige støynivået inne i kupeen, for å sikre en mer behagelig kjøreopplevelse.

Richard Chamberlain, leder for Fiat Professional i Storbritannia, sa: «Etter at E-Doblò ble anerkjent som beste små elektriske varebil ved årets Driving Electric Awards, er vi glade for at Fiat Professional-varebilserien fortsetter å imponere både kunder og bransjeeksperter. ”

For mer informasjon, klikk herKilde

Bransjeleder Sean Smyth blir ECA-president

Bransjeleder Sean Smyth blir ECA-president

Respektert ingeniør og bedriftsleder tar på seg en ledende rolle i ingeniørtjenester organ. Den nye presidenten for ECA, Storbritannias ledende bransjeforening for ingeniørtjenester, er bedriftsleder og elektroingeniør, Sean Smyth. Sean feiret nylig 50 år i den...