Fordelene med Q Acoustics sitt E120 smarte lydsystem

Dec 19, 2022 | Diverse


Fordelene med Q Acoustics sitt E120 smarte lydsystem

Paul Hilditch, produktsjef hos Q Acoustics, ser på hvorfor bruken av det smarte lydsystemet E120 kan være som musikk i kundenes ører.

E120 er et fullt kablet, installert audio hi-fi-system for alle rom i huset, med digital- og FM-radio, trådløs Bluetooth-lyd for streaming av musikk og inngang for TV-lyd. Systemet er spesielt designet for å appellere til de som liker musikk og radio og er på utkikk etter et lydsystem uten rot som passer inn i deres indre rom på en ikke-påtrengende måte.

Den trådløse bommen

Med den nylige betydelige økningen i tilgjengeligheten av installerte hjemmeteknologiprodukter – fra trådløse kameraklokker og CCTV til smarte hjemmesikkerhetsprodukter – tilbyr E120 enda et alternativ, men med kraften, ytelsen og påliteligheten til et kablet underholdningssystem.

Med utgangspunkt i Q Acoustics’ rike lydekspertise, er E120 kraftig nok til å fylle ethvert rom med dynamisk, oppslukende og overlegen stereolyd.

  • Q_E120_Hvit_Straight
  • E120 Vanntett fjernkontroll.1_Sort

Elektrikere er i en unik posisjon til å dra nytte av dette spennende nye produktet og muligheten, siden du ganske enkelt kan montere E120 mens du utfører annet elektrisk arbeid eller som ettermontering. Selv om du ikke har vært involvert i installerte lydsystemer før, vil du finne at E120 er enkel å installere, samtidig som den leverer et merverditilbud til kunden din.

Bare følg disse få enkle retningslinjene for å komme i gang:

Veggpanel og strømforsyning

E120-veggenheten passer inn i en medfølgende 45 mm dobbel stikkontakt og bør plasseres på et praktisk sted for brukeren å se og bruke daglig, for eksempel ved siden av en lysbryter eller ved enden av en frokostbar. E120 leveres med alle kablene du trenger for en “standard passform”, egnet for de fleste tilfeller. Strømforsyningen inkluderer en 5m kabel som føres fra veggboksen til en 13 A stikkontakt som best plasseres i et skap slik at den kan skjules men tilgjengelig.

Høyttalere

De fleste E120-systemer er installert med takhøyttalere, og du kan kjøpe en pakke som inkluderer høykvalitets Q Acoustics QI65C-høyttalere for en ekte hi-fi-lyd. Du kan bruke de medfølgende 7 m høyttalerkablene til å føre disse fra veggboksen til to takplasseringer, ideelt sett ca. 2 m fra hverandre, sentralt i rommet. Høyttalerne krever en utskjæring på 203 mm i diameter og 80 mm dybde. Hvis takhøyttalere ikke kan monteres, fungerer E120 like godt med vegg- eller hyllemonterte høyttalere som Q Acoustics 3010i eller 3020i, tilgjengelig i forskjellige fargealternativer.

Digitalt og FM-radiosignal

For best resultat, monter en ekstern DAB-antenne utenfor koblet med koaksialkabel av god kvalitet som CT100, som deretter kan kobles til den medfølgende 3m kabelen med kobling. Hvis dette ikke er mulig, bruk den medfølgende interne antennen, og plasser den så nær en yttervegg som mulig.

Perfekt for bad og kjøkken

Med en IP54-klassifisering kan systemet installeres på bad og kjøkken hvor fuktighet og inntrengning av vann er mulig. For å gjøre E120 trygg å bruke på disse spesielle stedene, bruk bare den medfølgende ekstra ytre pakningen og små gummihylser.

E120 er tilgjengelig i sort eller hvit fra de fleste store elektrogrossister. Be gjerne om en demonstrasjon samt ytterligere råd og støtte.

For å få mer informasjon om Q Acoustics E120 Smart Audio System, klikk herKilde