Fordeler med Home EV Charger

Apr 30, 2023 | Diverse


4. Lengre batterilevetid med en elektrisk billader til hjemmet

Akkurat som alle andre batterier, vil batteriet til ditt elektriske kjøretøy slites ut over tid. Det finnes imidlertid måter å forlenge batterilevetiden så lenge som mulig. Offentlige ladestasjoner er ofte disse “hurtiglade”-punktene, og selv om de er gode når du er i klem, har de en tendens til å slite batteriet ned raskere hvis du stoler på dem. Ved å bruke en hjemmeladestasjon som du kan konfigurere og lade til den optimale mengden med produsentens anbefalte hastighet, vil batteriet vare lenger.

5. En EVSE hjemme kan øke boligens verdi

Etter hvert som elbiler blir mer og mer vanlig, vil boligkjøpere være mer tilbøyelige til å velge boligen din og betale mer for den (hvis du ønsker å selge den) vel vitende om at du allerede har en EVSE installert slik at de ikke trenger det.

6. Vær en del av å redusere utslippene for jorden

Selvfølgelig er en av de beste fordelene med elbilladere at du gjør noe bra for samfunnet vårt og jorden vår. Hvert elektrisk kjøretøy som erstatter et gassdrevet kjøretøy reduserer jordens CO2-belastning med gjennomsnittlig 1,5 millioner gram, eller litt mindre enn 4 flyselskaper mellom Washington DC og Orlando, Florida.

Så hvis du er på markedet for et elektrisk kjøretøy nå, sørg for å lese vår primer om hva du trenger å vite før du kjøper en elbil, og ta hensyn til å få installert en ladestasjon for elbiler hjemme hos deg. Du kan også sjekke ut våre vanlige spørsmål om elbiler for mer informasjon. Og ikke nøl med å kontakte oss her på Root Electric med spørsmål du fortsatt trenger å ha svar på! Vi installerer elbilladere til hjemmet over hele Nord-Virginia, slik at vi kan hjelpe deg med å gjøre deg klar for din neste bil!

Kilde