Forenkler høyspesifisert kabelbeskyttelse med ny Flexicon kontraktørpakke

Mar 26, 2023 | Diverse


Forenkler høyspesifisert kabelbeskyttelse med ny Flexicon kontraktørpakke

Produsenten av fleksible rørledninger Flexicon, en del av Atkore, har lansert en ny, høyspesifikasjon IP68-klassifisert Contractor Pack.

De nye FPEN Contractor Packs er designet for å hjelpe installatører med å redusere mengden av forskjellige rørtyper og fester de trenger å lagerføre, og bidrar til å redusere kostnadene og tiden forbundet med å anskaffe flere produkttyper for forskjellige bruksområder.

Den førsteklasses kabelbeskyttelsesløsningen leveres i en praktisk pakke og kan brukes av entreprenører som en ende-til-ende-løsning for alle eksterne eller interne applikasjoner som krever høye nivåer av inntrengningsbeskyttelse og UV-bestandige egenskaper.

Tilgjengelig i to pakkestørrelser, med 21 mm og 28 mm rør, dekker pakkene alle bruksområder i ett praktisk delenummer. Dette inkluderer 10 m med rør, ti beslag, ti låsemuttere og hengslede festeklips. Dette sikrer at installatørene har alle komponentene som kreves for å beskytte, avslutte og sikre kabelbeskyttelsesinstallasjonen, slik at det er enkelt å bestille og administrere lager.

Alternativet på 21 mm gir ekstra plass sammenlignet med tradisjonelle rørsystemer i metrisk størrelse på 20 mm og 25 mm. 21 mm-røret avsluttes med en M20-kobling og 28 mm-røret avsluttes med en M25-kobling.

Produktet er produsert med 10 prosent resirkulert innhold, noe som betyr at det også har en redusert innvirkning på miljøet uten at det går på bekostning av produktets ytelse.

I en kommentar til lanseringen av den nye pakken sa Neil Carter, salgsdirektør fra Flexicon:

“Valget av hvilken type fleksibelt rørsystem som skal brukes for en bestemt applikasjon er viktig. Det er viktig at løsningen beskytter alle områder av kablingen og gir passende beskyttelsesnivåer for det spesifikke miljøet.

“Men som alle entreprenører vet, er det så mye valg tilgjengelig at det kan være en forvirrende beslutning.

Vår nye FPEN-høyspesifikasjon, IP68-klassifisert Contractor Pack har blitt lansert for å hjelpe entreprenører med å administrere materialer for å fullføre prosjekter, og bidra til å spare tid og kostnader i applikasjoner som krever høye nivåer av inntrengningsbeskyttelse eller UV-motstand.”

For mer informasjon om den nye FPEN Contractor Pack fra Flexicon, klikk herKilde