Forvandle hjemmet ditt med Scolmores mattsvarte ledningstilbehør

Mar 20, 2023 | Diverse


Forvandle hjemmet ditt med Scolmores mattsvarte ledningstilbehør

Etterspørselen etter matt svart ledningstilbehør har vært økende de siste årene, ettersom installatører som jobber med husholdnings- og spesifikasjonsprosjekter ser etter en alternativ premium finish for interiør. Scolmore har tatt med seg denne tilbakemeldingen og har utvidet den populære mattsvarte finishen til sine Deco- og Deco Plus-tilbehørssamlinger.

De nye mattsvarte finishene tilfører det perfekte moderne utseendet til ethvert interiør, og er tilgjengelig på alle produkter i de omfattende Deco-metall- og Deco Plus-premiummetallseriene.

Deco Plus er et omfattende utvalg av førsteklasses dekorativt metallkabeltilbehør som først ble lansert i 2003 for å bygge videre på den enorme suksessen til den klassiske Deco-serien og introduserte jevne, moderne kurver som har hatt en vidtrekkende appell hos både entreprenører, spesifikasjoner og sluttbrukere .

Deco og Deco Plus bryterplater er alle modulære som standard, noe som gjør det mulig å lage praktisk talt alle bryterplater som kreves. Med et bredt utvalg av MiniGrid- og New Media-produkter også tilgjengelig i serien, vil dette gi entreprenører og installatører total fleksibilitet til å tilpasse skreddersydde design og løsninger raskt og enkelt på stedet.

Tillegget av de nye mattsvarte finishene bringer antallet finisher i Deco Plus-serien til åtte – polert krom, sateng krom, polert messing, sateng messing, antikk messing, rustfritt stål, svart nikkel og matt sort. Deco-serien tilbys også i perle-nikkel og georgisk for å bringe det totale antallet tilgjengelige finisher til ti.

De fullstendige Deco- og Deco Plus-seriene kan sees på Scolmore-nettstedet, og produktbrosjyrene kan lastes ned fra nettsiden så vel som fra Scolmore Group-appen.

Finn ut mer herKilde