Fremtidens arbeidstøy – Mascot Tilpasset sortiment

Feb 9, 2023 | Diverse


Fremtidens arbeidstøy – Mascot Customized-serie

Fremtidens arbeidsklær er hvordan Mascot beskriver sin nye Customized-kolleksjon

Handelsfolk nå og i fremtiden etterspør arbeidstøy som er like lett og behagelig som sportsklær, like slitesterkt som arbeidstøy, og gjerne med høyest mulig andel resirkulerte materialer.

Mascot Customized workwear er en serie utviklet for å være ekstremt langvarig og laget av en høy prosentandel av resirkulerte materialer. Med det store antallet produkter, produkttyper og nye farger i sortimentet er det mulig å sette sammen et personlig utseende som ikke bare er behagelig å jobbe i hele dagen, men som er sterkt, lett, slitesterkt og vannavstøtende.

Lang levetid

En av de viktigste hensynene til denne produsenten når det kommer til arbeidsklær, er langvarige, slitesterke klær. Derfor er høy kvalitet og slitestyrke sentralt i de nye plaggene. Arbeidstøy utsettes for mange elementer og overflater gjennom en arbeidsdag. Det er derfor alle materialer har vært gjennom omfattende laboratorietester mange ganger før de ble satt i produksjon.

Serien ble utviklet ikke bare for håndverkere, men i samarbeid med håndverkere for å sikre at den er “testet for å fungere”. Etter å ha kommunisert med menneskene som skal bruke hele dagen på å jobbe i klærne, garanterer et produkt med funksjonalitet som tåler slitasjen som de alltid er utsatt for.

Hylsterlommer

Å ha verktøyene til rett tid og på rett sted er alltid en viktig faktor. Hylsterlommer kan tjene som verktøykassen når du jobber på steder der du ikke har alt verktøyet og festene for hånden. Mascot Customized har tatt hensyn til dette viktige tilbehøret ved å lage ulike typer for å dekke ulike behov.

Du finner hylsterlommer spesielt utviklet for elektrikere, malere og andre krav til håndverkere og håndverkere. Selskapets Click Pocket System er en ny måte å sikre at hylsterlommene holder seg på plass i din foretrukne posisjon. Plasser lommene der du foretrekker med et enkelt klikk, og du kan også bestemme hvor mange du bruker i en gitt situasjon. Dette nye systemet forlenger levetiden til buksene dine og gir ekstra bevegelsesfrihet.

Resirkulert materiale

Når du lager nye arbeidsklær, er slitesterke tekstiler avgjørende. Like viktig er hensynet til miljøet og derfor legger Mascot stor vekt på å opptre ansvarlig. Customized inneholder arbeidsklær fra resirkulerte materialer som har svært høy slitestyrke. I den nye serien finner du bukser og overkroppsplagg hvor hovedmaterialet er laget av hvor som helst opptil 87 % resirkulerte materialer hentet fra kasserte tekstiler. Serien bruker også kasserte plastmaterialer som brytes ned og resirkuleres til nye ressurser

For å finne ut mer om Mascot Customized-serien, klikk herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...