Fuuse beskytter nettet og muliggjør sikker utrulling av elbiler med lansering av ny FuuseEnergy-suite

Apr 28, 2023 | Diverse


Fuuse beskytter nettet og muliggjør sikker utrulling av elbiler med lansering av ny FuuseEnergy-suite

Eksperter på administrasjon av ladepunkter for elektriske kjøretøy, Fuuse, har annonsert lanseringen av en komplett serie med energiprodukter for å gjøre det mulig for organisasjoner å trygt installere og administrere ladeinfrastruktur for elbiler, mens de balanserer innvirkningen på deres nettsteds energiforsyning og generelle nettbehov.

FuuseEnergy er en ny suite, som utfyller kjerneplattformen for Fuuse ladepunktadministrasjon, og lar bedrifter effektivt overvåke og administrere sin elbil-ladeinfrastruktur, før og etter installasjon.

Lanseringen kommer 10 måneder etter at innovatørene av ladeprogramvare kjøpte energistyringskonsulentselskapet Envisij, som mange av de nyeste verktøyene er utviklet fra. Gary Highton, energisjef i Fuuse forklarer mer om hvordan FuuseEnergy vil revolusjonere EV-utrullingshistorien i Storbritannia og utover:

“FuuseEnergy er et sett med energiløsninger for ladeplasser for elbiler. Det gir koblingen mellom elbilene dine, bygninger og energinettet. Med stadig mer begrenset elektrisk kapasitet i lokale og lokale nett er det et større behov for å optimalisere hvordan energien brukes.

Etter hvert som EV-adopsjon akselererer, har vi sluppet et unikt arsenal av verktøy for å hjelpe til med å informere nettstedets infrastruktur og gi mer kontroll over hvordan energien fordeles mellom nettstedene dine. Vi gjør det mulig for organisasjoner å planlegge, overvåke og reagere på energiforbruk og etterspørsel.»

Blant de siste verktøyene som lanseres, tilbyr Fuuse EnergyMap organisasjoner en omfattende revisjon av energibruk, for å informere om infrastrukturbeslutninger. Ved å bruke halvtimes målte forbruksdata kan bedrifter nå forstå etterspørselen fra nettstedet, og den anslåtte innvirkningen på elbil-lading vil ha på denne etterspørselen. Organisasjoner vil ha et klart syn på sine kapasitetsbehov når ladere er i drift og ta informerte beslutninger om å be om effektive DNO-oppgraderinger der det er nødvendig.

Fuuse Energy Monitoring er en skybasert bedriftsovervåkingsløsning med muligheter for å observere energibruk i sanntid på tvers av et nettsted. Integrert med Fuuse-kjerneplattformen, muliggjør energiovervåking effektiv distribusjon av Fuuses dynamiske lastbalansering på flere nivåer for å beskytte nettsteder mot kapasitetstopper og forhindre avtalte kapasitetstariffstraff, samtidig som strøm til elbilladere maksimeres etter behov.

Tom Arapura, leder for produktstrategi hos Fuuse, forklarer mer:

«Hos Fuuse bruker vi teknologi og nyskapende programvare for å kontinuerlig bryte ned barrierer for organisasjoner for å gå over til elbiler. Vår nyeste suite, FuuseEnergy, gir bedrifter mulighet til å ta utdannede beslutninger om deres elektriske infrastruktur.

Vi gir tilbake kontrollen i hendene på organisasjoner når det kommer til “hvordan” og “når” av energibruken på deres nettsteder. Vi ønsker at kundene skal endre seg positivt og effektivt, med informasjonen de trenger for å sikre at de ikke blir blindet av uventede kostnader eller uoverveide energibegrensninger. FuuseEnergy er en ekte spillskifter for bedriftsorganisasjoner som ønsker å gjøre en jevn overgang til en mer bærekraftig fremtid.”

Blant de tidlige brukerne som tester Fuuses nye energiprodukter er Islington County Council. Islington søker å elektrifisere bilparken deres, og forbereder seg på å installere elbilladere på flere nettsteder. Fuuse EnergyMap har gitt Islington innsikt for å vise hvordan de best kan optimalisere sin kontraktsfestede kapasitet, for en mer effektiv infrastrukturplan, og gjøre betydelige besparelser på kontraktsfestede kapasitetskostnader.

Fuuses innovasjonsteam fortsetter å utvikle Energy-pakken sammen med Fuuses kjerneplattformfunksjoner, med banebrytende implikasjoner for flåter og ladesteder for elbiler avslørt senere i år.

For mer informasjon om Fuuse, klikk herKilde