Fuuse muliggjør fleksibilitetsordning for å bidra til å minimere virkningen av energikrisen

Nov 22, 2022 | Diverse


Fuuse muliggjør fleksibilitetsordning for å bidra til å minimere virkningen av energikrisen

Administrasjonsplattform for ladepunkt for elektriske kjøretøy, Fuuse, gjør det mulig for bedrifter å bruke sine EV-lademidler for å beskytte Storbritannias energiforsyning denne vinteren.

Kunngjøringen kommer som svar på National Grid’s Demand Flexibility Service, som ble lansert 1. november, som oppmuntrer de som kan, til å redusere energiforbruket i høye perioder.

I et forsøk på å avlaste trykket på nettet, vil Fuuse-brukere som melder seg på ordningen bli økonomisk incentivert til å skru ned kjøretøyladingen i rushtiden. Disse “demand response”-hendelsene forventes hovedsakelig å skje mellom kl. 08.00 og 10.00, og 16.00 og 20.00, og kan forekomme alle dager i uken. Alle deltakere vil bli varslet via e-post dagen før et arrangement, med Fuuse-plattformen som automatisk håndterer riktig EV-ladingsrespons.

Vinterens forsøksordning skal pågå til mars 2023, med økonomisk belønning til alle deltakere i ett engangsbeløp etter at ordningen avsluttes.

Gary Highton, leder for energitjenester hos Fuuse, forklarer mer:

“Med Storbritannia som potensielt står overfor de første planlagte strømbruddene på flere tiår, er det viktig at alle som kan bidra til å holde Storbritannia i bevegelse støtter ordningen. Som en virksomhet med de innovative løsningene og verktøyene på plass for å lette etterspørselsresponsen som trengs for den nye Demand Flexibility Service, er det vårt ansvar å få så mange organisasjoner om bord som mulig.

Ved å gjøre det mulig for kundene våre å skru ned sin elbillading under høy etterspørsel via Fuuse-plattformen, kan vi ikke bare sikre at bedrifter genererer inntekter fra ordningen, men også legge til rette for deres sosiale ansvar i en tid med krise uten sidestykke.»

Fuuses responsløsninger på etterspørselssiden leveres som en del av den snart utgitte Fuuse Energy-pakken, som lar kundene overvåke, administrere og tjene penger på sine EV-ladingsmidler. Etter oppkjøpet av energiovervåkings- og administrasjonsrådgivning, Envisij, tidligere i år, har programvareleverandøren lagt planer for å bringe på markedet et unikt tilbud, som gjør det mulig for kunder å dynamisk optimalisere energibruken sin og ta informerte beslutninger om deres kjerneenergiinfrastruktur.

Fuuse er den første programvareleverandøren i Storbritannia, som utelukkende jobber med aggregator Flexitricity, for å kunngjøre deltakelse i National Grid’s Demand Flexibility Service for kommersiell EV-ladeinfrastruktur.

Interessemelding for ordningen tas nå på Fuuses nettsider. For å lære mer, klikk herKilde