Gå grønt og spar penger med SmartThings Energy

Sep 16, 2022 | Smarthus


Leter du etter nye måter å ta kontroll over energiforbruket på? SmartThings Energy, en ny tjeneste i SmartThings-appen, lar forbrukere ta grønnere beslutninger med overvåking, målsetting og varsling av Samsung-apparater og HVAC-systemer.

Den nye, første i sitt slag-løsningen gir enda en grunn til å investere i IoT. Ettersom flere bor hjemme under pandemien, har det vært en betydelig økning i hjemmets energibruk. Nå er en av de mest ettertraktede smarthus-funksjonene tilgjengelig. SmartThings Energy leverer en sanntidsvisning av energiforbruk, analyser og kostnadsestimater – og legger kontrollen i hendene på brukerne.

SmartThings Energy er de mest omfattende dataene om energiforbruk i sanntid på markedet og adresserer utfordringer knyttet til store energiforbrukende apparater som klimaanlegg, kjøleskap og vaskemaskiner.

Gjennom SmartThings Energy kan brukere:

  • Observere energibruken til husholdningsapparater. Brukere kan sjekke strøm- og vannforbruket fra en enkelt enhet eller samlet bruk fra flere kompatible enheter. De kan også se forbruksdataene sine sammenlignet med målene og se hvor mye energi de bruker sammenlignet med forrige måned.
  • Oppdage forbruksdata. Brukervennlige diagrammer lar brukere forstå hvor mye energi hver av enhetene deres bruker. I tillegg vil brukerne få energisparetips basert på enhetene som er tilkoblet. Bytt for eksempel til øko-vask-modus for å kjøre klesvask.
  • Lagre energi gjennom varsler som varsler brukere når de bruker for mye energi på et gitt tidspunkt. For eksempel sender grensesnittet varsler når en enhet blir stående på mens brukere er borte fra hjemmet og når de bruker mer energi enn deres månedlige mål.

SmartThings Energy, som vil støtte de fleste av Samsungs husholdningsapparater og HVAC-produkter, er den siste innovasjonen som representerer selskapets forpliktelse til en bærekraftig livsstil. I fremtiden vil SmartThings utvide tjenesten til WWST-partnere og hente inn nye partnere som spesialiserer seg på energiledelse.

Kategori:

Utvalgte, RoundupsHer er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...