George Clarke leverer keynote om bærekraft på Tamlite Lighting tanke-lederskapsarrangement

May 4, 2023 | Diverse


George Clarke leverer keynote om bærekraft på Tamlite Lighting tanke-lederskapsarrangement

Den sirkulære økonomien, bærekraftige spesifikasjoner og grønnere forsyningskjeden for det bygde miljøet var blant de tilbakevendende temaene for en hel dag med tankeledelse på Tamlite Lightings siste Let’s Talk About Light-arrangement. Endagsarrangementet på The Belfry Hotel begynte med en inspirerende hovedtale fra arkitekten, TV-programlederen og bygningsmiljøkampanjen George Clarke.

Samle noen av den britiske belysningssektorens mest innflytelsesrike skikkelser som presentatører og paneldeltakere, La oss snakke om lys vært vertskap for nesten 40 av Storbritannias ledende lysdesignere og rådgivende ingeniører. Arrangementet er det andre i sitt slag – det første fant sted i Londons ikoniske bygning, The Shard, i oktober 2022.

Ved siden av George Clarke var foredragsholderne Bob Bohannon, Head of Policy and Academy ved The Lighting Industry Association (The LIA), hovedforfatter av Society of Light and Lighting’s Lighting Guide Update, Iain MacCrae og Strategic Solution Sales Manager hos Tridonic UK, Simon Blazey.

“Mer helhetlig spesifikasjon”

Deltakere, inkludert representanter fra CPW (bærekraftige bygningstjenester), Cardiff University og Stewart Associates (konsulentvirksomhet innen byggetjenester) ble behandlet med et program med kraftig innhold. Hver av foredragsholderne ble siktet til å informere og utdanne publikum om et bredt spekter av miljø-, bærekraft- og lyssamsvarsspørsmål, inkludert TM66 Circular Economy Assessment Method, den kommende oppdateringen av SLLs Lighting for Education-veiledning – samt lysets rolle i leverer Storbritannias netto null byggeambisjoner.

Forbindelsen mellom alle foredragene, inkludert George Clarkes hovedinnlegg, var en lidenskapelig bønn om mer helhetlige tilnærminger til bygningsdesign og -administrasjon – så vel som en mindre tilnærming til å tenke på bygningstjenester – og belysning spesielt.

“Ikke bare London”

Darren Taylor, National Specification and Projects Manager hos Tamlite, sa at teamet hans var helt henrykte over at Let’s Talk About Light skaper en slik buzz i bransjen.

“Dette arrangementet tilbyr et virkelig fantastisk format til alle med en appetitt på læring og inspirerende innhold. Teamet mitt var henrykt over å se så mange av våre regionale spesifikasjoner og sluttbrukerkolleger på The Belfry – det beviser at det er stor etterspørsel etter arrangementer av høy kvalitet utenfor London, og jeg er så glad for at vi er i stand til å fylle dette mellomrom. Let’s Talk About Light er ulikt noe annet i vår sektor – det er tydelig at ordet sprer seg om dens rolle i å bringe nye samtaler og nye stemmer frem.»

‘Tankevekkende’

Som med Tamlites London-arrangement, har tilbakemeldingene fra deltakerne vært ekstremt positive og bekrefter selskapets beslutning om å investere i innholdsledede nettverksfora som tilbyr en mulighet til å lære av bransjens ledende skikkelser. Lighting-teamet fra CPW (Crouch Perry Wilkes Building Designers) tok til sosiale medier for å berømme Let’s Talk About Light som: “Super tankevekkende… Alle foredragsholderne ga utmerket innsikt.”

Deltakerne fra CPW, Kate Morley og Victoria Sadler, bemerket dagen «Som en del av Lighting Design Team hos CPW, er vi alltid ute etter å utvide vår lyskunnskap, Let’s Talk About Light har oppnådd dette! Det var ikke et salgsargument slik enkelte arrangementer kan være, vi lærte mye om utviklingen og fremtiden til belysning”.

Delegat Alan Tyler, en leder for elektrisk kvalitet og overlevering (prosjekter) ved Manchester Metropolitan University fant også formatet for å tilby en “veldig praktisk og tankevekkende” innholdsprogram.

Midlands-baserte Ady Laing (områdeingeniør ved Coventry City Council) så arrangementet som en mulighet til å lære mer om belysning i sitt felt – “Ettersom jeg jobber innen Lighting for Education, var det flott å høre mye om dette emnet, og jeg fant det virkelig nyttig, og jeg har hatt det veldig bra.»

Tamlite tar gjerne imot interesse fra alle som er interessert i å registrere seg for fremtidige Let’s Talk About Light-arrangementer.

For mer informasjon om Tamlite, klikk herKilde