Gjennomgang av PowerXL Air Fryer Grill

Sep 30, 2022 | Smarthus


Så du har hørt om en airfryer. Kanskje du har en… men “hva er en Air Fryer Grill?” lurer du kanskje på. I så fall har du sannsynligvis kommet over PowerXL Air Fryer Grill.

Det er spennende å eksperimentere med kokeapparater – det kan låse opp uendelige muligheter! Men før eller siden kan det hende du oppdager at frityrkokeren, kontaktgrillen og brødristeren bare tærer på benken din. I tillegg til, luftfrityrkokere er så mye sunnere enn tradisjonelle frityrkokere.

Hvis det å redusere rot og spise sunnere stekt mat høres ut som en vinn-vinn for deg, så er det noen alternativer du bør vurdere. I denne artikkelen skal vi gi deg en grundig gjennomgang av PowerXL Air Fryer Grill og gå over noen alternativer.

PowerXL Air Fryer Grill 8 i 1 steke, bake, rotisserie, elektrisk innendørs grill (6 delers tilbehørspakke), rustfritt stål

Fordeler

 • Innstillingene tillater flere tilberedningsmetoder
 • Flere nyttig tilbehør følger med
 • Sunn matlagingsmetode

Hva er PowerXL Air Fryer Grill?

PowerXL Air Fryer Grill er en alt-i-ett kokeapparat med benkeplate ment for multi-tasking. Innstillinger for PowerXL inkluderer Air Fry, Grill, Broil, Bake, Pizza og Toast. Enheten har opptil 2 hyller, slik at du kan tilberede flere matvarer samtidig.

Du kan også bruke Power XL til å steke en skinkehake, tilberede en rotisseriekylling eller til og med varme opp restene dine. Airfryer-funksjonen lar deg lage sprø, panert mat med opptil 70 % færre kalorier enn tradisjonell steking.

Hvordan fungerer Power XL Air Fryer Grill?

Power XL fungerer ved å generere en virvelvind av varm luft rundt maten for å produsere en konveksjonseffekt. Når maten tilberedes, bruner den utsiden mens den sakte tilberedes innsiden for å låse inn smaken.

Det finnes flere tilbehør for å diversifisere matlagingsalternativene og redusere oppryddingstiden. Dette inkluderer et sprøbrett, grillplate, grillspydsett, stekepanne, ovnsrist og et dryppbrett.

Funksjoner

Varmekraft

PowerXL Air Grill er vurdert til 1500 watt. Med temperaturer mellom 200 og 450 grader, kan du tilberede omtrent hvilken som helst mat du trenger.

Gjenspeiler et sunt valg

Sammenlignet med en konvensjonell frityrkoker, bruker denne grillen lite eller ingen olje, noe som kutter ut minst 70 % av kaloriinntaket.

Ettersom folk har blitt mer bevisste enn noen gang på helse og fitness, tror mange at deilig mat utgjør en helserisiko. Med PowerXL Air Fryer kan du nyte et stekt matalternativ som er like velsmakende som det er sunt.

Allsidige matlagingsfunksjoner

En unik funksjon er et stort utvalg av kokeinnstillinger. Med 8 funksjonsmoduser, pluss temperaturkontrollen din, kan du finpusse favorittinnstillingene dine.

Bortsett fra standard luftsteking, oppfyller denne enheten også dine behov for steking, risting, varmluft og baking.

Variert tilbehør

PowerXL Air Fryer kommer med en rekke praktiske tilbehør som gir verdi til matlagingsopplevelsen.

Inkludert er et stekebrett i rustfritt stål, en non-stick grillpanne, et crisperbrett, et dryppbrett, en stekepanne, rotisserie-spyd og en nyttig oppskriftsbok.

Til og med oppvarming

Sirkulerer overopphetet syklonluft ved høye hastigheter for å fordele varmen fullstendig og jevnt.

Med en maksimal temperatur på 450 grader støttet av optimal luftsirkulasjon, gir PowerXL Air Fryer konsistente resultater uavhengig av tilberedningsmetoden du velger.

Redusert koketid

PowerXL Air Fryer Grill sies å kunne lage mat med en hastighet som er 40 % raskere enn en tradisjonell ovn.

Airfryers koker mye raskere enn tradisjonelle ovner, og det er derfor de er et så populært valg. Dessuten kan du med en luftfrityrkoker tilberede frossen mat direkte ut av fryseren uten å tine den.

Enkel å bruke og rengjøre

For å lage mat i PowerXL Air Fryer trenger du bare velge tilberedningsmodus og stille inn ønsket temperatur. Easy-peasy.

Rengjøring er også designet for å være en lek. Med deler som tåler oppvaskmaskin og en drypppanne bør du ha mer tid til å nyte maten og mindre tid brukt på å skrubbe.

Hva vi likte

 • Flere matlagingsfunksjoner: Det muliggjør allsidig matlaging slik at du kan utforske et bredt spekter av matlagingsteknikker med denne grillen.
 • Sunn matlaging: Etter å ha fjernet oljen i tradisjonell steking, produserer luftsteking bare et lignende produkt med færre kalorier.
 • Utmerket grillfunksjon: Grillegenskapene er en av de mest unike egenskapene til denne frityrkokeren. Du kan få svært tydelige brennemerker ved hjelp av en enkel non-stick grillplate.
 • Praktisk oppskriftsbok: Hvis du er noe som meg, vet du kanskje ikke hvor du skal begynne med den nye frityrkokeren. En oppskriftsbok skreddersydd for enheten din hjelper deg med å gjøre deg kjent med de riktige tilberedningsmetodene for ulike retter.

Hva vi ikke likte

 • Hvis du ikke er forsiktig, vil det være ganske røykfylt: Mens du kan unngå røyk ved å bruke et dryppbrett for å fange opp fettet, blir det noen ganger røykfylt.
 • Støyende: Den generelle driften av PowerXL er ganske støyende sammenlignet med andre frityrkokere og brødrister. Bortsett fra det, utløser rotisseriet en høy, bankende lyd når den er i bruk.
 • Størrelse: Mens kompakte størrelser fungerer bra for mindre grupper, påvirker det mengden mat hvis du planlegger å ta imot en stor gruppe. PowerXL Air Fryer er mindre sammenlignet med noen andre frityrkokere. Hvis du overbelaster den med for mye mat, er det sannsynlig at den blir ujevnt tilberedt eller underkokt. Siden den ikke er så høy som mange konveksjonsbrødristere, plasseres maten veldig nær varmeelementet. Dette betyr at maten lettere kan bli brent.
 • Blir veldig varmt: Denne frityrkokeren blir varm på utsiden, og derfor må den holdes unna andre kjøkkenapparater. Dette virker som det kan være et potensielt sikkerhetsproblem.

Vanlige spørsmål

Produserer PowerXL-grillen røyk?

Denne modellen er markedsført som å kunne grille “tilnærmet røykfri”. Dette er halvt sant.

Du må være oppmerksom på å bruke en drypppanne med alt som skal dryppe juice eller fuktighet på varmeelementene. Ellers vil enheten produsere en betydelig mengde røyk.

Kan jeg sjekke måltidene mine under matlagingen?

Den roterende kurven er avtakbar under matlaging. Du kan også snu maten for å sikre jevn oppvarming. PowerXL vil automatisk fortsette der den slapp i den programmerte syklusen.

Smaker luftstekt mat det samme som vanlig stekt mat?

Nei, ikke akkurat. Mye av den stekte maten som smakes kommer fra oljen den er tilberedt i. Fordi frityrkokere bruker varmluft i stedet for olje, vil det ikke være tilfelle. Det du får er en lignende versjon av favorittstekt mat uten alt fettet.

Jeg liker faktisk smaken av luftstekt mat bedre i de fleste tilfeller. Det er “renere” smaker hvis det gir noen mening …

Hva er dimensjonene til PowerXL Air Fryer Grill?

Innvendige mål
12,5″ bred x 7,675″ høy x 11″ dyp

Utvendige mål (med håndtak)
19,125″ bred x 10,5″ høy x 11,375″ dyp

Alternative produkter

Hvis du liker ideen om å eie en flerbruks kjøkkenmaskin, finnes det andre alternativer som muligens er bedre egnet. Nedenfor er våre best vurderte alternativer for ditt smarte hjem.

Priser hentet fra Amazon Product Advertising API på:

Vår dom

PowerXL Air Fryer Grill er et ærlig forsøk på å kombinere en brødrister og en airfryer. Ta det, legg til en grillpanne og det blir litt av en gimmick. De fant en nisje og målrettet markedsføringen veldig godt.

Det er rett og slett bedre apparater som oppnår det PowerXL hevder å. Mitt råd vil være å ta en titt på våre alternative alternativer ovenfor.

Hvis du har et ekkoshow, parrer Consori Smart Air Fryer (vist ovenfor) godt. Echo Show-modellene er flotte for kjøkkenet ditt siden du kan se matlagingsprogrammer, se oppskrifter og flere timere.

Det avslutter vår anmeldelse av Power XL Air Fryer Grill. Jeg håper du har funnet det nyttig.

For å lære mer om Amazon Echo og Alexa, sjekk ut denne artikkelen her.Her er kilden til saken

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...