GM elbiler på Hertz, Sorento Hybrid prisøkning, skatter de velstående for elbilinfrastruktur: The Week in Reverse

Sep 24, 2022 | Elbil og elbil ladere


Hvorfor utstedte Tesla en sikkerhetstilbakekalling for mer enn en million kjøretøy denne uken?

Hva kaller Volvo det helelektriske motpunktet til sin XC90 SUV?

Dette er vårt tilbakeblikk på uken i omvendt rekkefølge – her på Grønn bilrapporter– for uken som slutter 23. september 2022.

2023 Kia Sorento Hybrid får en prisøkning på rundt 2000 dollar sammenlignet med 2022. Som en del av en “optimalisering” av utvalget som inkluderer å droppe basishybrid S. Det kan bidra til å gi mer plass til Sportage Hybrid som er ankommet for 2023.

2023 Kia Sorento Hybrid

2023 Kia Sorento Hybrid

Volvo avslørte at den kommende elektriske SUV-en, tilpasset den store XC90, vil hete EX90 og er klar til en debut 9. november. Volvo forsikret at EV90 vil være det sikreste kjøretøyet fra merket til nå, delvis på grunn av neste generasjons sensing og programvare.

Leiegiganten Hertz planlegger å bestille 175 000 elbiler fra GM over fem år, inkludert modeller som spenner over et bredt spekter av kategorier, størrelser og prispunkter, ifølge selskapene. Ordningen vil starte med Bolt EV- og EUV-modeller som skal leveres tidlig i 2023.

2022 Tesla-serien (Med tillatelse fra Tesla, Inc.)

2022 Tesla-serien (Med tillatelse fra Tesla, Inc.)

Tesla utstedte en tilbakekalling som påvirker mer enn en million biler, på grunn av elektriske vindussystemer som kanskje ikke stopper og reverserer for gjenstander – som fingre – som kommer i veien. Men løsningen er enkel, takket være Teslas over-the-air-oppdateringer.

I motsetning til sine andre GM-merker Buick og Cadillac, vil ikke Chevrolet tilby oppkjøp til forhandlere som ikke ønsker å selge elektriske kjøretøy, bekreftet en GM-leder nylig. Det er en sterk kontrast til Fords tilnærming som innebærer omtegnede forretningslinjer for selskapet og en modell som gjør at forhandlere selger elbiler til en ikke-omsettelig pris hvis de ønsker å selge dem.

Bruken av diamantkvantesensorer kan potensielt øke EV-kjøringsrekkevidden med 10 %, ifølge forskning fra Japan – ganske enkelt gjennom forbedringene i nøyaktighet og følsomhet som disse sensorene gir. Hurtigladende ytelse og solid-state celler kan også bli bedre med dem.

Colorado Teardrops - The Boulder elektrifisert reisetrailer

Colorado Teardrops – The Boulder elektrifisert reisetrailer

Colorado Teardrops rapporterte at den har fullført en prototypeversjon av campinghengeren designet for å utvide rekkevidden av elektriske slepekjøretøyer. Det bekreftet også at det har inngått samarbeid “med en stor bilprodusent” for å fremme relatert teknologi. Større elektrifiserte reisehengere som passer for modeller som Ford F-150 Lightning og Rivian R1T er også på vei.

Nesten halvparten av Californians “vil sannsynligvis velge en EV neste gang de er på markedet for et kjøretøy,” ifølge en fersk undersøkelse bestilt av en EV-advokatorganisasjon. Men det antyder at beslutningstakere – og bilprodusenter, kanskje – kan gjøre det mye bedre med EV-insentiver og utdanning.

Fisker Wallbox hjemmelader

Fisker Wallbox hjemmelader

Fisker bekreftet Wallbox som sin offisielle partner for hjemmeladeutstyr, og den gjør selskapets ladere tilgjengelige for kjøp via Fisker-nettstedet for USA, Canada og Europa. Det vil sannsynligvis gjøre det mulig å finansiere maskinvare for hjemmelading med kjøretøykjøpet.

Sono Motors har avslørt et sett som tillater ettermontering av solenergi til busser eller semibiler. Tilsetningen øker effektiviteten betydelig i noen tilfeller – for eksempel kjølebiler.

Sono Sion og andre kjøretøy utstyrt med Sono solcellepaneler

Sono Sion og andre kjøretøy utstyrt med Sono solcellepaneler

Og bør skattene heves på de velstående for å finansiere ladeinfrastruktur og elbilrelaterte insentiver? Californians vil få stemme om det senere i år, og ikke alle bedriftens og politiske interesser er på linje som du kanskje forventer.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter

Se Kilden

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge En ærlig titt på sikkerhet for elektriske kjøretøy Neste generasjon kjøretøy ser ut til å bli elektrisk. Disse bilene er bedre for miljøet, men er de tryggere for sjåføren eller andre? Det er noen misoppfatninger om...