GMs felles ladeprogram for elbiler har sin første amerikanske forhandler

Oct 21, 2022 | Elbil og elbil ladere


Den første General Motors-forhandleren i Nord-Amerika installerte offisielt nivå 2 EV-ladere torsdag morgen som en del av GMs Dealer Community Charging Program.

General Motors avslørte sitt Dealer Community Charging Program for et år siden, med planer om å installere opptil 40 000 nivå 2-ladere over hele Nord-Amerika.

Programmet er en utvidelse av Ultium Charge 360-økosystemet, ment å utvide EV-ladetilgangen, spesielt i “undertjente, landlige og urbane samfunn” der ladealternativene er begrensede.

Gjennom fellesskapsprogrammet vil GM samarbeide med sine forhandlere for å installere Ultium-merkede nivå 2-ladestasjoner i deres lokalsamfunn, inkludert på arbeidsplasser, leiligheter, leiligheter, høyskoler, universiteter og underholdningssteder.

I tillegg sier GM at de vil samarbeide med «politikere, samfunnsledere og industrigrupper» for å akselerere utrullingen, og forbedre ladetilgangen for de som kanskje ikke har alternativer for hjemmelading.

GM satte i gang programmet ved å gi elbilforhandlerne sine opptil 10 ladestasjoner samtidig som de hjalp dem med å søke om insentiver og andre finansieringsalternativer for å fremskynde prosessen ytterligere.

Et knapt år senere hører vi at de første elbil-laderne er offisielt installert hos den første nordamerikanske forhandleren under programmet.

GM-EV-Community-Lading
Den første GM EV fellesskapsladeren installert under forhandlerprogrammet Kilde: OnFocus News

I følge en ny rapport fra OnFocus NyheterWheelers Family Auto Group i Marshfield, Wisconsin, er den første forhandleren i USA eller Canada som installerer infrastrukturen.

Den første GM EV-laderen ble installert i morges på Wildwood Park. Mary Jo Wheeler-Schueller, forhandlerens eier, sa:

Dette er den første i Nord-Amerika. Å tilby dette vil sette Marshfield på kartet. Dette er et flott stopp for folk som pendler fra andre områder for å stoppe og sjekke ut samfunnet vårt og hva Marshfield har å tilby.

Daniel Wheeler, medeier, la til at “det er ikke mange ladere” i Central Wiscon, og de har massevis av mennesker som pendler nordover, noe som tyder på at laderen kan hjelpe til med å trekke disse menneskene inn samtidig som de gir dem en annen mulighet til å lade opp . Laderne er ikke eksklusive for GM-kjøretøyer. Alle EV vil kunne bruke dem.

Nyhetsrapporten legger til at forhandleren har samarbeidet med GM for å kjøpe fem ladestasjoner for elbiler for $4.447 hver, eller $22.245 totalt.

I følge GM bor rundt 90 % av amerikanerne innen 10 miles fra en GM-forhandler, noe som gjør dem til et godt sted å legge til EV-ladealternativer. For forhandlere og lokalsamfunn kan det bidra til å øke trafikken, som Nicolas Kumm, GM ved Marshfield Utilities, forklarer:

Elbillading er et middel for økonomisk utvikling. Bedrifter i sentrum, parker og dyrehager i nærheten av elbilladere vil oppleve økt fottrafikk ettersom elbileiere besøker disse stedene mens elbilen lades. I tillegg vil lademulighetene trekke regionale reisende gjennom området som kanskje nettopp har hoppet over samfunnet vårt på sine reiser.

FTC: Vi bruker inntektstjenende auto affiliate-lenker. Mer.


Abonner på Electrek på YouTube for eksklusive videoer og abonner på podcasten.Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...