GoodWe lanserer ny serie takintegrerte solcellepaneler

Sep 22, 2022 | Diverse


GoodWe lanserer ny serie takintegrerte solcellepaneler

GoodWe lanserer en ny serie bygningsintegrerte solcellepaneler (BIPV) til det britiske markedet.

Den nye serien av paneler er designet for å sømløst integreres med den eksisterende arkitekturen og estetikken til en bygning og er tilgjengelig i tre varianter designet for spesifikke bruksområder.

Sunshine-serien er et 92W panel som er enkelt å installere og tilbyr 170W per kvadratmeter, noe som gjør det ideelt for boliger, hoteller, fellesskap og offentlige bygninger. Estetisk sett er Sunshine-serien kompatibel med tradisjonelle takstein som gjenskaper deres visuelle appell, farge og form, slik at panelet sømløst kan integreres i takkonstruksjonen.

Sunshine-serien har en herdet dobbeltglassstruktur som er selvrensende med klasse A-brannklassifisering og tåler orkanvind. Den er også utstyrt med varmeventilasjon og varmeavledningsstruktur, sammen med tett dreneringsteknologi.

Polaris-serien er et lett 3000W panel med en modulær design laget for rask og enkel installasjon som kan brukes i ulike applikasjoner, inkludert carporter og flate til skrånende takkonverteringer. Det forsterkede dobbeltglasset har utmerket slagfasthet og kan generere 184W per kvadratmeter. I likhet med Sunshine-serien er den i stand til å motstå orkanvind.

Starlux zero carbon solromspaneler kan brukes på vinterhage og solromsstrukturer for å oppnå en balanse mellom helse, komfort og energisparing, med panelene som gir både skygge for solrommet og energigenererende evne. Starlux er en modulær ultraslank design som bruker en 50 mm ramme som kan fjernes og omplasseres på alternative strukturer.

Den nye BIPV-serien er en del av GoodWes EcoSmart Home-løsning som bruker tre nøkkelkomponenter – BIPV-paneler, batteriteknologi med EV-lader og Smart Energy Management System – for å bygge et intelligent strømøkosystem designet for å levere alle strømkravene til en husholdning.

Eugene Lucarelli, strategisk markedssjef i GoodWe UK, sa om den nye serien: “BIPV-serien av paneler gjør at GoodWe kan tilby en komplett solcelle-PV-løsning – paneler, inverter, batteri og smart styring – fra én leverandør. For huseier, bygningseier og installatør er det trygghet at alle komponentene er designet for å fungere sømløst sammen og skape en total EcoSmart Home-løsning.»

For å lære mer om GoodWes nye BIPV-serie, klikk herKilde