GoodWe skisserer sin visjon for grønn energi med EcoSmart Home-løsning

Aug 13, 2022 | Diverse


GoodWe skisserer sin visjon for grønn energi med EcoSmart Home-løsning

EcoSmart Home, som rulles ut i Storbritannia, er en total grønn energiløsning, inkludert Building Integrated Photovoltaics (BIPV) paneler, lagring og energistyringssystem – alt levert av én produsent.

EcoSmart Home-løsningen begynner med generasjon levert av selskapets PV-byggløsninger som kombinerer avansert PV-teknologi med arkitektonisk estetikk. Tre typer solcellepaneler vil bli lansert i det britiske markedet for bolig-, garasje- og solromsapplikasjoner.

GoodWes energilagringsløsning (ESS) består av et Lynx hjemmebatteri som bruker litiumjernfosfat (LFP) battericelleteknologi og hybride vekselrettere for å maksimere energiutgangen, maksimere eget forbruk og lette reservekraft.

Batterisystemet lagrer overflødig solenergi generert fra BIPV for å injisere inn i nettet for å unngå å begrense solenergiproduksjonen, og når solenergiproduksjonen er svak vil batteriet lades ut for å støtte belastningsforbruket rundt i hjemmet.

Lade- og utladingstider kan stilles inn slik at batteriet kan lades ved lavbelastningshastigheter, og hvis ladningen i batteriet er lav, kan systemet automatisk bytte til nettstrøm sømløst.

Den siste komponenten i EcoSmart Home-løsningen er GoodWe Smart Energy Management System (SEMS), som gir total kontroll over hjemmets energisystem, som muliggjør overvåking av PV-moduler, kontroll av energiforbruk og tilpasning av belastningsarbeidstid for å maksimere kraftutgang.

SEMS inkluderer GoodWe EV-laderen som kan levere solenergi til elektriske kjøretøy.

Eugene Lucarelli, strategisk markedssjef i GoodWe UK, sier at EcoSmart Home-løsningen er grønn, sparer penger og et løft for innenlands energisikkerhet.

“EcoSmart Home-løsningen er et visjonært konsept for husholdningselektrisitet som ikke bare beskytter huseiere mot økende kostnader, men er også en svært bærekraftig løsning som kan redusere et hjems karbonutslipp og, avgjørende, i en tid med økende strømbrudd, gi energisikkerhet selv om rutenettet går ned.”

Han fortsatte: «For installatører er dagene med å måtte kjøpe og montere paneler, omformere og kontrollsystemer produsert av forskjellige leverandører forbi. EcoSmart Home er en serie med produkter og kontrollsystemer som er designet for å fungere sømløst sammen for å gi en total energiløsning for hjemmet.”

For mer informasjon om GoodWes nye EcoSmart Home-løsning, klikk her.Kilde