Gripple feirer fem seire ved prestisjetunge produksjonspriser

Dec 13, 2022 | Diverse


Gripple feirer fem seire ved prestisjetunge produksjonspriser

Gripple, den Sheffield-baserte produsenten av fjæringsløsninger for byggebransjen, feirer fem seire på den prestisjetunge TMMX Awards (The Manufacturer MX Awards) i samarbeid med Institution of Mechanical Engineers.

Selskapet slo sterk konkurranse fra produsenter over hele Storbritannia for å vinne følgende priser: Årets produsent, Årets unge produsent, International Trade, Operational Excellence og Lederskap og strategi, etter å ha blitt kortlistet i 10 av 11 kategorier.

Dommerne kåret Gripple til “Årets produsent 2022” på grunn av sin “voksende, innovative, menneskestyrte, kundebevisste og fokuserte virksomhet.”

Kategorien Young Manufacturer of the Year 2022 ble vunnet av Natasha Lyth, Sustainability Manager hos Gripple. Natasha begynte i Gripple i 2018 og er nå spydspissen for selskapets Net Zero-strategi. Dommerpanelet sa «Natasha er fullt forpliktet til produksjon, noe som fremgår av utviklingsplanen hennes. Hun ser fremtiden sin i sektoren.» Et annet panelmedlem berømmet Natasha for de “kontinuerlige forbedringene hun implementerer hos Gripple.”

Gripple vant prisen for internasjonal handel for selskapets engasjement for å utvide sin internasjonale virksomhet. Dommerne kommenterte Gripples bidrag som “flott, som formidler en følelse av strategi, illustrerer innovasjon og sterk markedstilpasning.”

Operational Excellence-prisen anerkjente Gripples effektive bruk av slanke metoder og teknikker for å drive forbedringer på tvers av virksomheten. Gripple ble rost av dommere for sin “Toyota-stiltenkning, som er et vitnesbyrd om hvordan selskapet aktivt oppnår operasjonell fortreffelighet gjennom å ta i bruk en slank tilnærming til produksjon.”

Gordon Macrae, spesialprosjektleder hos Gripple, forklarer: “Dette var en fantastisk kveld for Gripple og for produksjon i South Yorkshire! TMMX Awards er de mest prestisjefylte produksjonsprisene i landet, så det er en ekte ære for oss å vinne fem kategorier. Påmeldingsprosessen og bedømmelseskriteriene er, med rette, strenge og dommerne setter deg virkelig på prøve når de besøker, men vi er så glade for tilbakemeldingene vi har fått og vil bruke dette til å kontinuerlig forbedre driften vår. Godt gjort team Gripple!”

Han legger til: “TMMX-prisene er en mulighet til å vise frem lidenskapen for fortreffelighet vi har på tvers av virksomheten vår, som er drevet av at Gripple er en medarbeidereid virksomhet.”

Vinnerne ble annonsert under The Manufacturer MX Awards-seremoni og gallamiddag som fant sted torsdag 17. november på Exhibition Centre i Liverpool, arrangert av komikeren Rory Bremner. Kvelden ble holdt på slutten av Digital Manufacturing Week og deltok av 900 personer fra produksjonsindustrien.

For mer informasjon, klikk herKilde