Grünheide-representanter starter utviklingsplan for østutvidelse av Teslas Giga Berlin

Dec 9, 2022 | Elbil og elbil ladere


Tesla kan snart utvide Giga Berlin. Grünheide-tjenestemenn møttes torsdag og ble enige om å sette i gang en utviklingsplan for en mulig østutvidelse av Giga Berlin. Twitter-bruker @Gigafactory_4, som dokumenterer og gir informasjon om Giga Berlin, delte et skjermbilde fra møtet.

På torsdag, den tyske utsalgsstedet Stern rapporterte at Grünheide kommunestyre ryddet vei for Tesla-utvidelsen med 12 mot 6 stemmer og en avholdende stemme. Tesla skal få kjøpe et område på over 100 hektar med skog og bygge på stedet. Byen bemerket at Tesla planlegger å bygge et logistikkområde, et servicesenter for kunder, en bedriftsbarnehage og opplæringsrom på stedet.

Etter at avstemningen fant sted og Tesla fikk grønt lys, var det økologiske demokratiske partiet ikke så glade og kritiserte mangelen på borgerdeltakelse. En søknad om innbyggerundersøkelse ble laget og avslått av samfunnsrepresentantene, ifølge Manu Hoyer fra innbyggerinitiativet Grünheide.

Thomas Löb, statssjefen for organisasjonen sa at det ikke burde være en utvidelse av fabrikken. “Tesla har allerede forseglet nok områder og ødelagt skog – det må ikke være noen utvidelse av Gigafactory,” sa han.

I oktober, Teslarati rapporterte at Tesla planla å utvide Giga Berlin med 70 hektar. Vi rapporterte også at Tesla skulle sende inn dokumentene sine for utvidelsen innen utgangen av 2022.

Avsløring: Johnna er en $TSLA-aksjonær og tror på Teslas oppdrag.

Din tilbakemelding er velkommen. Hvis du har kommentarer eller bekymringer eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1.

Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Du kan også følge Teslarati på LinkedIn, Twitter, Instagramog Facebook.

Grünheide-representanter starter utviklingsplan for østutvidelse av Teslas Giga Berlin










Se Kilden

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge En ærlig titt på sikkerhet for elektriske kjøretøy Neste generasjon kjøretøy ser ut til å bli elektrisk. Disse bilene er bedre for miljøet, men er de tryggere for sjåføren eller andre? Det er noen misoppfatninger om...