Har du de riktige verktøyene for å hjelpe deg med å jobbe med kabler? | CK Verktøy

Nov 6, 2022 | Diverse


Har du de riktige verktøyene for å hjelpe deg med å jobbe med kabler?  |  CK Verktøy

Har du de riktige verktøyene for å hjelpe deg med å jobbe med kabler? Vi oppdager mer om tre CK Tools-løsninger som kan passe regningen.

SPIRA-FLEX TREKKEBÅND

CK Tools’ innovative Spira-Flex Draw Tape er designet for lengre, jevnere og raskere kabelinstallasjoner, og er et stort fremskritt innen tegnetapeteknologi. Laget av et avansert polyetylentereftalat (PET)-materiale med en spiralformet profil, reduserer det friksjonsmotstanden betraktelig og minimerer fastlåsing for lengre, jevnere løp.

Trinn 1. Fest Spira-Flex til kabelen med elektrisk tape eller et kabelbånd.

Steg 2.Før kabelen gjennom røret – legg til en bøyning på kabelen hvis du har tenkt å kabel rundt hjørnene på røret.

Trinn 3. Forsikre deg om at kabelen kommer rent ut av kanalen uten hakker i det ytre dekselet til kabelen eller synlige ledninger.

BLÅTT STÅL

CK Tools har introdusert fem nye SKU-er til sin blå stålslagbor-serie. Serieutvidelsen inkluderer en rekke av CK Tools mest populære slagbor, men nå tilgjengelig i handelspakkestørrelser, noe som reduserer behovet for grossistturer midt i jobben. Blue Steel slagborekronene er produsert av spesialformulert V8 stållegering for ekstrem seighet og forlenget levetid. De har også torsjonskontrollteknologi for å motstå påkjenningene ved bruk med høyt dreiemoment og er fargekodet for å hjelpe med enkel identifikasjon i enhver verktøyveske eller arbeidsmiljø.

Trinn 1. Tilpass Blue Steel slagboret til maskinhodet.

Steg 2. Sett Blue Steel slagborkronen inn i slagdriveren og test chuckmonteringen for å sikre at den ikke er løs.

Trinn 3. Fest rørklemmen i den forhåndsborede veggen, slik at slagborkronene kan bruke sin torsjonskontrollteknologi for å etablere den sikreste passformen.

MULTIKUTTER

CK Tools Multi Cutter har en kraftig aluminiumskropp, som er både sterk og lett for enkel bruk. Det sylskarpe bladet i rustfritt stål bruker en spakvirkning for uanstrengt kutting av PVC-rør, blått vannledninger, plastrør, gummislange, pneumatisk rør, elektrisk hylse, trepinne osv. Med fem utskiftbare ambolter (flat, dobbel radius, enkel) radius, 90 kvadrat og gjæring) gjør det mulig å kutte en rekke tverrsnitt, både rett og gjæring, for alle former og størrelser av kablingsjobber.

Trinn 1. Velg riktig amboltfeste.

Steg 2. Sørg for riktig passform for størrelsen på røret du arbeider med før du fester det til verktøyet.

Trinn 3. Klipp rent og effektivt gjennom røret – sand eller filkanter for å sikre at eventuelle skarpe kanter ikke setter seg fast i kabelen mens den føres gjennom.

Finn din lokale CK Tools forhandler herKilde