Hei Insteon-brukere! – Hjemmeassistent

Sep 25, 2022 | Smarthus


Det amerikanske smarthusselskapet Insteon ble brått mørkt og slo av skyen. Mens Insteon-produktene snakker lokalt, gjør det ikke appen og stemmeassistentintegrasjonene. Uten dette er ikke brukere i stand til å kontrollere og konfigurere huben og automatiseringer kjører ikke.

Hvis du er en av de berørte Insteon-brukerne, er dette innlegget for deg.

Den gode nyheten er at Home Assistant er i stand til å snakke med Insteon-enhetene dine via Insteon-huben eller modemet. Du vil kunne pare nye enheter og sette opp koblinger som du er vant til.

Den andre gode nyheten er at Home Assistant jobber 100 % lokalt. Det er ingen sky nødvendig for at noen del av den skal fungere, og ingen kan stenge den eksternt.

Oversikt over støttede Insteon-modemer og huber
Oversikt over støttede Insteon-modemer og huber

Det er mange forskjellige måter å kjøre Home Assistant på. Den enkleste og beste måten er å kjøpe en dedikert enhet for å kjøre Home Assistant. Alternativt, hvis du har en server hjemme og er kjent med teknologien, kan du prøve vår virtuelle maskin eller Docker-containerinstallasjoner.

Når du har Home Assistant i gang, kan du se dokumentasjonen for Insteon-integrasjonen om hvordan du setter den opp. Den fungerer med 2413U USB og 2412S RS242 smaker av PLM og 2448A7 USB-pinnen. Den har også blitt testet for å fungere med 2242- og 2245-hubene.

Tom Harris leder utviklingen av Insteon-integrasjonen i Home Assistant, og han legger siste hånd på en ny Insteon-side for Home Assistant-grensesnittet. Denne siden gjør det enklere å administrere Insteon-nettverket ditt, akkurat som du ville ha gjort via Insteon-applikasjonen. Det forventes å være tilgjengelig om 1-2 uker.

Skjermbilde av den kommende Insteon-siden
Skjermbilde av den kommende Insteon-siden

Home Assistant er et åpent og vennlig fellesskap som gjerne hjelper nye brukere. Bli med oss ​​på Discord-chat eller på forumene våre hvis du står fast.

Hvis du ønsker å koble til andre Insteon-brukere, anbefaler vi /r/Insteon-fellesskapet på Reddit.

For å holde deg oppdatert på de siste utgivelsene av Home Assistant, følg oss inn TwitterFacebook eller abonner på vårt nyhetsbrev.

Nok et skjermbilde av den kommende Insteon-siden
Nok et skjermbilde av den kommende Insteon-siden

Her er kilden til saken

Android 2023.3: Flere servere og Windows 11-app

Android 2023.3: Flere servere og Windows 11-app

Den er endelig her, en av de vanligste funksjonsforespørslene for Home Assistant Android Companion-appen: du kan nå konfigurere flere Home Assistant-servere. Appen kan sende sensoroppdateringer til alle servere og enkelt blande og matche widgets, fliser og...

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...